2777
2789
عنوان

عدم بارداری با کلوموفین و فولی 19

108 بازدید | 9 پست

من در حال اقدامم دکتر برام کلوموفین نوشته برای سه ماه که اول ماهش ماه قبل بود شبی یه دونه میخوردم روز 14 پری رفتم سونو فولی 19 داشتم اما باردارنشدم و الان این ماهم دارم کلوموفین میخورم اما شبی دو تا کیا نتیجه گرفتن از کلوموفین؟ کی تجربشو داره کمکم کنید خسته شدم از انتظار

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول ازهمه ازمایش اسپرم مهم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
من کلومیفن خوردم بی بی چکام مثبت زدن ولی بتام بیست بود و بعد از چند روز تکرار بازم بیست بود و خونریز ...

جدی یعنی دلیلش همون کلوموفین بوده؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببین به نظر من اگه میخوایی جواب بگیری زودتر خودتو شوهرت از این قرصخای خارجی تقویت تخمک و اسپرم بخور ...

خوب اسمش چیه؟

فرتیل اید بانوان و آقایان کوکیوتن قرمز

باشه ممنون از راهنمایت فقط شما خودتون استفاده کردید؟ نتیجه بخش بوده؟