نامزدم گاهی ی نخ سیگار میکشه بدم میاد اصلا خانواده من تا حالا قلیون نکشیدن.اوایل توجه نمیکردم بعدش ک گفتم بدم میاد دیگ نکشید دیدم قایمکی میکشه مثلا دوروز ی نخ سیگار اینا عروسیمون ک عقب افتاد دیدم بسته ای تو جییشه دعواش کردم حرف نزدم باش گفت ک روم فشار هست و این چیزا گفت نمیکشم فک میکنه خرم یا چی بعضی وقتا میره دسشویی میاد بوی سیگار میاد من اول ب روش نیاوردم بعدش گفتم من خرم؟ازاین حرفا چیکارکنم امروزو دیدم بسته خالی سیگار توحیاطه ب ااونه یا همسایه انداخته؟اخه همسایه ک نمیدازه ل نظرتون شب ازسرکاراومد چیکار کنم؟خیلی ب حرف من گوش میکنه هاخیلی ام دوسم داره ولی من چیکار کنم خانوادشم نمیدونن ک میکشه میگمم میگع بعضی وقتا میکشم .
ببخشید طولانی شد دلم پره
جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
عزیزم این کارا با جنگ و دعوا درست نمیشه شاید اگه زیاد بگی پررو تر بشه و ادامه بده همیشه از راه صلح واردشی کارساز تره.. زیاد روش فشار نیار فعلا به مرور زمان اروم اروم بگو.. انشالله که ترک میکنه سیگار خوب نیست اصلا ولی اونقدر مساله بزرگی هم نیست که باجنگ زندگیتو خراب کنی
عزیزم این کارا با جنگ و دعوا درست نمیشه شاید اگه زیاد بگی پررو تر بشه و ادامه بده همیشه از راه صلح و ...
اره بزرگ نیس نمیدونم خانواده من نمیکشن برام بزرگ میاد یا چی.
جانانم خوش اومدیی ب زندگیمون فرشته کو چولوم بمونی برام😍😘😘بچه ها هر کی امضامو دید ی صوات برا سلامتی بچم بفرسته سخت نیس همین ک نشستیم تو دلتون بفرستین مرسی🤗🤗😇😍
درسته دوستت داره با زبون خوش ازش بخواه بزاره کنار وچیزی ازت قایم نکنه
چقدر گفتم ولی بخدا خسته شدم امشب ک اومد میخوام باش حرف نزنم امشبم مهمونی دعوتیم
خو بزار بنده خدا بکشه زیاد هم که نمی کشه اینقددد غر زدن نداره 😐🔫
خب وقتی من هرچی میگ گوش میکنم اونم گوش میکنه ها ولی اینم گوش کنه خب بدم میاد انگاری اون ی کاری ک بدش میاد من بکنم چ حالی میشه
انقدر با لفظ بد بش نگو اروم بش بگو ک دوس ندارم سیگار بکشی بگو ضرر داره و این حرفا ببین مردارو باید خ ...
چقدر خرش کنم ی هفته خر میشه اخه
اره بزرگ نیس نمیدونم خانواده من نمیکشن برام بزرگ میاد یا چی.
اره تو خانوادت ندیدی بخاطر همونه براسلامتی خوب نیست ولی خب الان خیلیا متاسفانه میکشن اما با نرمی به راحتی میتونی ترکش بدی از راه های مختص یه خانم باهوش نه جنگ درضمن سخت گیری زیاد سبب پنهون کاری و راحتی زیاد باعث سو استفاده میشه متعادل باش و مهم ترین مساله با شوهرت دوست باش🌷
خب وقتی کم میکشن چ ایرادی داره؟سخت گرفتن از جانب شما باعث پنهان کاری میشه و بیشتر کشیدنشون
اینم ب خودم میگم اول گفتیم حرف زدیم ک هیچ چیزیو ازهم پنهون نکنیم هرکاری میکنیم باهم باشیم ولی فک میکنم خر فرضم میکنه بدم میاد