2777
2789
عنوان

وااااییی ی لحظه بیاین😢😢😢

112 بازدید | 11 پست

خانوما من ۱۸هفته و ۵ روزمه امروز رفته بودم پیش بهداشت داشتم برمیگشتم لباس ساحلی تنم بود نمیدونستم تو اون لباس پاهام ب اندازه جوی آب باز نمیشه اومدم از جوی رد بشم خوردم زمین البته شکمم اصن ضربه نخورد با دستام خودمو نگه داشتم فقط یکم پایین تر از سینه هام حس کشیدگی داشتم ک همون لحظه بود خوب شد وگرنه درد اصلا ندارم اما دارم از استرس میمیرم یعنی چیزی شده؟واااایییی دارم میمیرم از ترس😢😢😢😢😭😭😭ب دکترم واسه سونو زنگ زدم تا دوهفته دیگ جای خالی نداشت جاهای دیگم قبول ندارم فقط دکتر خودم بنظرتون زنگ بزنم جریانو بگم نوبت میده؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

آره عزیزم حتما بگو...موارد اینجوری رو اوکی میکنن

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزی نیست گلم نگران نشو 

خداکنه😭😭😭کاش حداقل بزرگتر بود ک تکوناشو حس میکردم اینجوری میفهمیدم حالش خوبه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

ازین به بعد سعی کن بیشتر مراقب باشی توی راه رفتنت زیاد نپر بچت جاش محکمه انشالله چیزی نیست

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عزیز دلم هیچی نی نگران نباش ترسیدی یکم نمک یا اب طلا بخور حالا صبر کن ببین بچه تکون میخوره؟

کلی نشاسه و آب و شیر تخم مرغ و...این چیزا خوردم هنوز تکوناشو زیاد حس نمیکنم ولی یه خورده انگار کرم زیر پوستمه الان اینجوری حس میکنم نمیدونم توهم زدم از ترس یا نی نیم هس☹🙁

آخه مجبوری با لباس ساحلی بری بیرون.؟یه شلوار راحت میپوشیدی

اخه اونا خنکه واسه بارداریم راحته فکرشم نمیکردم اینجوری بشه از لباسه متنفر شدم😭

ازین به بعد سعی کن بیشتر مراقب باشی توی راه رفتنت زیاد نپر بچت جاش محکمه انشالله چیزی نیست

خداکنه برا نی نیم دعا کنید چیزی نباشه😢