2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید منه خنگولو+عکس😓😭😤🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 61 پست
ناراحتم حرفامو گوش نمیده

جاست کات فور اور 

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
خب بگو از این ب بعد قبل بیهوش شدنت ب من بگو که منتظرت نمونم! من درک نمیکنم میگن خوابم برد خب تو در ...

دقیقن همینو گفتم گفتم سرپا ک خابت نبرده قبلش میگفتی 

بعد بحثو عوض کرد

منم قط کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتم حرفامو گوش نمیده

بیخیالش بابا ارزششو نداره باور کن، الکی خودتو فکرتو اذیت کنی ک چی

اونکه اولو آخر کاراشو میکنه تهشم یه بهونه میاره و تمام 

تو ام قشنگ کاراتو کن، وقت اضافت برو سراغش 

نمیتونم بخدا😓

ولی سعی کن وابستگیتو کم کنی بهش

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
از امروز همین تصمیمو گرفتم  دیگ اصلن جون خو‌دشو قسم خوردم یرا خودم ک پی ندم نزنگم ن چیزی

خوب میکنی 

هر چی بیشتر بی محلیش کنی بهترع

بیخیالش بابا ارزششو نداره باور کن، الکی خودتو فکرتو اذیت کنی ک چی اونکه اولو آخر کاراشو میکنه تهشم ...

اره از امروز میشم همین 

بهش گفتم باهم ان و اف بشیم انگار ن انگار 

دقیقن همینو گفتم گفتم سرپا ک خابت نبرده قبلش میگفتی  بعد بحثو عوض کرد منم قط کردم

بذار عوض کنه😂

با عوض کردن بحث فک میکنه میتونه درستش کنه!

اگ واقعا ناراحتی ب خاطر این بی توجهی و اهمیت ندادن ب حرفات باهاش کات کن اصلا‌...(بترسونش)

باید متوجه شه جدی هستی و همه چیو با شوخی و مسخره بازی و عوض کردن بحث نمیشه حل کرد😐

یا توام لج کن مث خودش رفتار کن

ب حرفاش اهمیت نده

اگه چیزی گفت بگو کاریه ک خودت انجام میدی

اگه بده توام حق نداری انجامش بدی!

سلام (-: