2777
2789
عنوان

دفع بقایای سقط ۱۱ هفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3303 بازدید | 24 پست
اهان یعنی چند وعده تو روز بخورم ؟ من وعده ی اولم بود.حمام میشه رفت ربطی به عفونت نداره؟ حالم داره از ...

حموم مشکلی نداره فقط رو زمین نشین اتفاقن ای داغ ب دفعش خیلی کمک میکنه

اره چند وعده در روز بخور راسی جیگر هم خیلی کمک میکنه من روزی دو سه سیخ میخوردم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
افتادم به تعطیلیهای خرداد خاکبرسر.بعد هم اطلاعات عجیب عریب برای کورتاژ و انترن بیمارستان یه انتی بیو ...

سلام گلدن استار عزیز. منو یادتون میاد؟زمان اقدام وبارداریمون یکی بود... الان اومدم تو سایت که ازتون سوال بپرسم تاپیکتونو دیدم خیلی برات گریه کردم انشالله خدا دلتو شاد کنه منم پارسال یه سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب هم خیلی درد کشیدم هم داغون شدم هنوز نتونستم فراموش کنم انشالله  بزودی باردار میشی .راستش من خودم اوضاع روحی خوبی ندارم ولی همه میگن روحیه داشتن خیلی مهمه از سرنوشت نمیشه فرار کرد توکل کن به خدا که بهترین رو برای همه میخاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلدن استار عزیز. منو یادتون میاد؟زمان اقدام وبارداریمون یکی بود... الان اومدم تو سایت که ازتون ...

اره عزیزم کاملا.اصلا نباید اینارو بخونی.بخدا کار یبار میشه من میدونم بخاطر استرس بود چون شرایطم خیلی خیلی خیلی بد بود.توروخدا تو تاپیکای بد نیا.ازت خواهش میکنم خیلی مداظب خودت باش 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
اره عزیزم کاملا.اصلا نباید اینارو بخونی.بخدا کار یبار میشه من میدونم بخاطر استرس بود چون شرایطم خیلی ...

مرسی که بفکرمی .ممنون چشم. شماهم خیلی خیلی مواظب خودتون باشین به روزای خوب فکر کنین استرسو از خودتون دور کنین انشالله بهترینها نصیبتون بشه بزودی زود 💜💜💜

مشکل بچه چی بود؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

تو ان تی مشکلی نبود؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
به ان تی نرسیدم لک دیدم و تمام

اخی😔انشالله زودتربارداربشی و موفق باشه بارداریت

قرصارو ادامه بده دفع میکنه من کنار قرص با این ترکیب کامل دفع کردم امیدوارم کمکت کنه مریم گلی بوماد ...

سلام عزیزم سیاه دانه رو همینجوری می ریختی دم می کردی یا پودرش می کردی؟؟؟؟ 

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)