من دوروزه سقط داشتم که فرشته کوچولوم شکمم رشد نکرده بود و نخواست بیاد.خیلی خیلی خیلی درد کشیدم و تو خونه طبیعی دفع کردم .سونو دادم بقایا دارم اندازه نگفت اما زیاد بود😖من نمیدونم پس اونا چی بود اومد بیرون.متیل ارگونوین داد ۲۰ تا.من ۴ تاشو خوردم دیدم خونریزی رو یهو داره کم میکنه بدون دفع.کلی دارو گیاهی که بچه ها گفته بودن گرفتم و همپاش خوردم و خواهم خورد.نا ندارم لاغر نیستم ۷۵ کیلوام اما هیچی جون ندارم.بومادران مریم گلی بابونه عروس پشت پرده تخم شوید پونه و حتی پودردارچین غلیظ تو اب.ببخشید بدتون نیاد خونریزی رو دارم نه شدیدو تو دسشویی.قرصها خوابرو ازم گرفتن و گیجم.به نطرتون کی روبراه میشم حال روحیم که نگین😭😢چکنم و ایا بازم اینارو ادامه بدم کی تموم میشه به نظرتون.دکتر گفته اگر تا سه روز دفع نشد کورتاژ.چنان وحشتی دارم که ...میدونم درد سقط رو میدونین دیوونه شدم
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
افتادم به تعطیلیهای خرداد خاکبرسر.بعد هم اطلاعات عجیب عریب برای کورتاژ و انترن بیمارستان یه انتی بیو ...
سلام گلدن استار عزیز. منو یادتون میاد؟زمان اقدام وبارداریمون یکی بود... الان اومدم تو سایت که ازتون سوال بپرسم تاپیکتونو دیدم خیلی برات گریه کردم انشالله خدا دلتو شاد کنه منم پارسال یه سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب هم خیلی درد کشیدم هم داغون شدم هنوز نتونستم فراموش کنم انشالله بزودی باردار میشی .راستش من خودم اوضاع روحی خوبی ندارم ولی همه میگن روحیه داشتن خیلی مهمه از سرنوشت نمیشه فرار کرد توکل کن به خدا که بهترین رو برای همه میخاد😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام گلدن استار عزیز. منو یادتون میاد؟زمان اقدام وبارداریمون یکی بود... الان اومدم تو سایت که ازتون ...
اره عزیزم کاملا.اصلا نباید اینارو بخونی.بخدا کار یبار میشه من میدونم بخاطر استرس بود چون شرایطم خیلی خیلی خیلی بد بود.توروخدا تو تاپیکای بد نیا.ازت خواهش میکنم خیلی مداظب خودت باش
خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم