2777
2789
عنوان

بیایید نظرسنجی

97 بازدید | 10 پست

دوستان تاعروسیم ۴ ماه مونده میخوام چاق شم تا اون موقع کیااز گزینه زیر استفاده کردن جواب گرفتن وبدون عوارض بوده؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
فت فیس
5
50%
طب سنتی
4
40%
راسیپ
1
10%
 👰🤵

تا میتونی در طول روز بادام زمینی بخور

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همشو خوردم حتی 1گرم زیاد نشدم... الکیه و پر ضرر و کبدتو خراب میکنع  بیا تامیک چاقی من تا ع ...

یه بار یه قرصی سفارش دادم وقتی دستم اومد توش خالی بود😑😐 الکی هزینه کردم بخاطر همین دیگه سفارش نمیدم

شما چه جوری چاق شدی گلم؟

👰🤵
یه بار یه قرصی سفارش دادم وقتی دستم اومد توش خالی بود😑😐 الکی هزینه کردم بخاطر همین دیگه سفارش نمید ...

عزیزم به هرکسی نباید اعتماد کنی...

من با همین دارو ..

خیلیا اینجا خریدن

سلام چرا ازم برنامه نمیگیری باتوجه بع اینکه گفنی ده کیلو یا بیشتر میخوای چاق شی میتونم دوماه یک ماه و نیم رو فرم بیارمت عزیزم 

برنامهام براساس شرایط خودت دادع میشه همه چی داخلشه و اصلا چیز خاصی نیس همون غذاییه ک میخوری در کنارش ماساژ های اختصاصی برای زیبا شدن و حجم دهندکی صورتت هم بهت میدم ک این مزیت برنامهامه ک بدون بوتاکس میتونی در عرض دوماه گونه بیاری 

در ضمن برنامهم ن قرص دارع ن دمنوش فقط غذا 

حتی اگر اشتها نداری طوریه ک اشتهات هم سه برابر میشه 

به تلگرامم ختما پیام بده راهنمایت میکنم 

Melika_pa