2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدونی مازندران چ‌ خبره😭😭😭😭

هرچی مسافره ریخته اینجا... دیوونه شدیم ب خدا... همه جی گرون شده... کرونا یه طرف کریمه کنگو هم اومده😭😭😭😭

کجا فرار کنیم ما؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
اگه بدونی مازندران چ‌ خبره😭😭😭😭 هرچی مسافره ریخته اینجا... دیوونه شدیم ب خدا... همه جی گرون شده. ...

تب کریمه هر تابستون هست , چاره ش هم خرید گوشت های دارای مهر استاندارد وزارت بخداشت هست... از هر قصابی گوشت نخرید

حدود 20 درصد از جمعیت ایران کرونا گرفتن پیش بینی شده به 70 درصد هم میرسه

خدا کنه تا اون موقع واکسنش بیاد چون ما که رعایت کردن بلد نیستیم دولت هم از خداشه مردم گرفتار باشن ملت رو ول کرده به حال خودش

.Sit with winners, the conversation is different
حدود 20 درصد از جمعیت ایران کرونا گرفتن پیش بینی شده به 70 درصد هم میرسه خدا کنه تا اون موقع واکسنش ...

بیشتر از ۲۰ درصد گرفتن.خیلیا گرفتن و نمیدونن.خیلیا هم مثبت بوده ولی چون حاد نبوده مشکلاتشون نزاشتنش جزو آمار.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

اصلا مراعات نمیکنن همه بازارای شهر شلوغه یعنی انقد لباس خریدن مهمه

تقصیر ما که رعایت میکنیم چیه

اکثر آشناهامون که گرفتن کارمند هستن و به چند نفر از اطرافیانشونم منتقل کردن. اداره ها و بانک ها شدن منبع انتشار این بیماری