2777
2789

کامروا میشی😂

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی از زندگی جلو می افتی و به همه کارهات میرسی و وقت اضافه هم میاری

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

من همیشه زود پامیشم از بچگی چون خانواده ام سر این موضوع خیلی حساس بودن بابام میگفت صبح زود پاشو به آسمون نگاه کن و از ته دلت بگو خدایا به امید تو اون موقع اس که تا آخر روز خدا خودش حواسش بهت هست منم این عادت بهم مونده 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

حس زندگی زیاد میشه توی ادم..

مثلا من دیر بیدارشم دلم میگیرع فک میکنم از دنیا عقبم..

بنظر من زنده باید زندگی کنه

یه رزی عمیییق همه میخابیم

تا هستیم باید زندگی کنیم

حتی بیدارشیم غصه هم بخوریم قشنگتر ازخابه..

تو فک کن 2 بیدارشی اه ..

ولی از 6بیدارشی کلییی زندگی میکنی تاشب

تو رزق و روزی تاثیر داره آدم به همه کاراش میرسه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ینی این پولدارا از کله سحر بیدارن؟!!! 😏 عمرا

پولدارا شاید کله سحر بیدار نباشن ولی اونی که میخواد پول دار بشه تا لنگ ظهر نمیخوابه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
من کلا سحرخیزم یه امروزم ک خوابم برد همسایه بی فرهنگ درو کوبید ۸ونیم بود بیدار شدم😐

وای نگووووو

منم صبح با صدای صحبت دوتا از همسایه ها زیر پنجره اشپزخونه بیدار شدم😡😠😠

اخه یکی نیس بگه ساعت ۷صبح زیر پنجره باز اشپزخونه مردم وقت حرف زدنه؟؟؟