2777
2789

سلام خانومای گل

دیگه خسته شدم،تو رو خدا برام دعا کنید

بیشتر از دوسالِ تو اقدامم ولی نتیجه نمیگیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭میشه برام دعا کنید خدا بچه سالم بهم بده

یعنی میشه منم حس مادر بودن رو تجربه کنم؟😭😭چرا خدا منو لایق مادر بودن نمیدونه😭😭😭😢😭😭

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

عزیزم الهی بحق حضرت زهرا سلام الله علیها خدا بزودی زود یه فرزند سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی بهت بده 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه سه سال ونیمه 😢😢نمیدونم خودش کی میخواد بچه بده بهمون

خدا بهت صبر بده

من دیگه واقعا خسته شدم😭😭

من دیگه سه سال ونیمه 😢😢نمیدونم خودش کی میخواد بچه بده بهمون

عزیزم ناامید نباش خاله ی من بعد از ۱۳ سال باردار شد..

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

اللهی بزودی دامنت سبز شه تاسال دگه اینموقع نی نی به بغل باشی

برا زن داداشمم دعا کن ۶سال انتظاره😥

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

عزیزم الهی بحق حضرت زهرا سلام الله علیها خدا بزودی زود یه فرزند سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی بهت ...

ممنون گلم

انشالله به حق بی بی دو عالم به خواسته دلت برسی

عزیزم‌ آروم‌باش دکتر نرفتی ببینی دلیلش چیه

دکتر رفتم

مشکلی نداشتم

فقط همسرم کمی مشکل داشت که جراحی کرد😭😭😭😭

اللهی بزودی دامنت سبز شه تاسال دگه اینموقع نی نی به بغل باشی برا زن داداشمم دعا کن ۶سال انتظاره😥

ممنون دوست خوبم

برا همه منتظرا دعا میکنم که به زودی دامنشون سبز شه😊