2777
2789
عیبی نداره انشالله بلا دوره همین که ضرر جانی نباشه مالی حل میشه گلم ....البته میدونم زحمتش زیاده فقط ...

فدات عزیزم😘اره واقعا خداروشکر.منکه اول و اخر مجبور بودم اشپزخونه رو بریزم بهم حالا یکم زودترشد

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هفته 14 بارداری هستم از هفته تقریبا 8 جنین پایین شکم پشت مثانه جمع میشه از دیروز خودشو بیشتر جمع ...

یکم با دستت رو شکمت حالت قلقلی دادن بکن خودشو باز میکنه.دخترمنم اینجوری میکرد من هی دست میکشیدم و انگاری قلقلیش میدم باهاش بازی میکردم میرفت یه سمت دیگه خودشو جمع میکرد

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

دوستان منم خواب دیدم مامانم که فوت شده آوردن دم درمون البته خونه بابام ...مادربزرگم داشت گریه میکرد همین که من رسیدم بالا سرش هواهم سرد بود وبرف اومده بود دیدم روی یه تخت تو کوچه دراز کشیده من صداش کردم برگشت بهم نگاه کرد وچشماشو باز کرد بعد دوباره بست من داد زدم ودوباره چشماشوبازکرد گفتم مامانم سردشه یه پتو بیارین بعدهی سوال میکردم ازش واون فقط با سرش جواب میداد ....😭😭😭😭ازبس داد زدم وخودموکتک زدم که با صدای خودم بیدار شدم 😭😭😔😔😔خیلی ناراحتم 

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
دور از جون عروس خانوم اب نمک گرم غلغه کن

چشم حتما عزیزم مرسی بابت راهنمایی  

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود