2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی  چقدر بد

خییلس.برعکس همین امروزم ک قصد داشتم زودتر برم خونه مامانم سبزی آش بگیرم واسه آش دندونی دخترم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

حدود ۵ بیدار شدم پهلو ب پهلو بشم، دسشوییم گرفت، پاشدم رفتم، بعدم دیدم دلم ضعف می ره معدم درد گرفته رفتم چندتا دونه گیلاس خوردم، بعدم دیگه خوابم نبرد... 

کلا تو بارداری خیلی کم خواب شدم...

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
خییلس.برعکس همین امروزم ک قصد داشتم زودتر برم خونه مامانم سبزی آش بگیرم واسه آش دندونی دخترم

عیبی نداره انشالله بلا دوره همین که ضرر جانی نباشه مالی حل میشه گلم ....البته میدونم زحمتش زیاده فقط خواستم روحیت صبحی خراب نشه

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

منم واسه نماز ساعت گذاشتم یهو بیدار شدم دیدم ساعته زنگ نزده خداروشکر قضا نشده بود نمازمو ک خوندم و تسبیح و دعا حس ضعف کردم یه موز خوردم و رو تخت ولو شدم دیگه خوابم نمیاد چون گلودرد دارم چند روزه...خوبم نمیشه دارم ب آینده فک میکنم اگه بمیرم چی من آخه نسبتا تازه عروس حساب میشم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
[QUOTE=140308746]خییلس.برعکس همین امروزم ک قصد داشتم زودتر برم خونه مامانم سبزی آش بگیرم واسه آش دند ...

هیشکی نیس.مادرشوهر خواهرشوهر ک نمیان صدسال.خواهرمم بچه کوچیک داره 

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

من هفته 14 بارداری هستم از هفته تقریبا 8 جنین پایین شکم پشت مثانه جمع میشه از دیروز خودشو بیشتر جمع کرده مخصوصا طرف چپ قلمبه تر شده خیلی نگرانم با پهلو به پهلو شدن خوب نمیشه روزهای دیگه خوب میشد 

تجربه دارین کمکم کنید ممنونم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
من ساعت۵بیدارشدم طبق عادت هرروز نمازخوندم ودعاو.... صبحانه خوردم الان هم ی چرخ تو نینی سایت بزنم ...

نه دیگه نخواب روزتوخوب شروع کردی یه کارمفیدانجام بده

دردم از یار است و درمان نیز هم