2777
2789

بادوستم شب نیمه شعبان رفته بودیم@ بیرون جایی که رفته بودیم قشنگ بلد نبودیم وایستادیم ماشین گرفتیم! سوارشدیم آخر مقصد که رسیدیم راننده گفت شمادقیق کجا میرید مقصد که گفتیم گفت خبراشتباه سوار شدین که😅

گفت بشینید میرسونمتون دیگه رسوند شد باب آشنایی 

سه سالم دوست بودیم الانم 15سال ازدواج کردیم(البته بعدا گفت که از قصد ماروسوار کرده 😂😂😂)

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش نهاد رهبری دانشگاه ما فرم پر کرده بود براش. مسئول نهاد منو می‌شناخت چون مسابقه قرآن دانشجویی مقام آورده بودم، معرفی کرد.

بین خواستگاری تا عقدمون، کمتر از دوهفته فاصله بود.

کاااااملا غریبه و سنتی ازدواج کردیم

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

دوستم میخواست به مامانش با گوشیم زنگ بزنه شماره رو اشتباه گرفت بعد شوهرمم فکر کردمن بهش زنگ زدم مسخره بازی هی زنگ زد و پیله کرد باهم دوست شدیم بعد هم ازدواج 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  

من ۶سال پیش دوست دبیرستانمو تو گروه دوستان بعداز۸سال پیدا کردم بعد از یک ماه من و واسه داداشش خاستگاری کرد..جالبه من اصلا نمیدونستم داداش بزرگتر داره..چندماه دوست بودیم..۵ساله پیش عقد کردیم ۴سال پیش ازدواج