2777
2789

پایدار باشین♥واسه منم دعا کنین اوني که میخوامو بکنم دوماده ننم😁

فقط 41 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من یه دوست پسری داشتم که هنوز در ارتباطیم اونم سال ۹۶ تابستون بهم تو خیابون شماره داد هنوزم با ...

خب چرا باهمدیگ ازدواج نمیکنین

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
خب چرا باهمدیگ ازدواج نمیکنین

ازدواج؟ما توی حالت عادی انقدر مغروریم که حتی رومون‌ نمیشه بهم بگیم باز اشتی کنیم من حتی نمیتونم تو چشماش نگاه کنم از یه جهتم کلا رابطمون اصلا دیگه جدی نیست

۲۲ سالمه ولی اصلا هیچ پسری نه تو دلم میره نه اونی که میخوام برمیگرده نه ادم حسابی میاد تو زندگیم

انشاءالله که همه چی حل میشه گلم

سنت هم زیاد نیس هنووو وقت داری واسه ازدواج پس از این روزات حسابی استفاده کن

اولین روز آشناییمون دو هفته بعد از خواستگاری بود، اومد دم خونمون از بابام اجازه گرفت، به عطر خوش بو زده بود، تیپشم اسپرت بود،هوای بهار بود رفتیم پارک قدم زدیم و حرف زدیم با هم

از محبت خار ها شل میشود😎✌️
انشاءالله که همه چی حل میشه گلم سنت هم زیاد نیس هنووو وقت داری واسه ازدواج پس از این روزات حسابی اس ...

من اصلا دلم‌ نمیخواد ازدواج کنم اما بدم نمیاد یه ادم خوب توی زندگیم باشه ازدواج‌ زوده الان خداییی

میدون هفت تیر 

از کوه برمیگشتیم بهم شماره داد خواهر کوچیکمم دوهفته باهام‌قهر بود ک چرا ب تو شماره داد😂😂😂😂 فداش بشم

۴سال دوست بودیم بعدم اومد خاستگاری ۴سالم عقد بودیم الان ۴سال ازدواج کردیم💃🏻💃🏻💃🏻😍

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱