2777
2789
عنوان

از استرس تهوع گرفتم

247 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها ..وای حالم بده امروز غروبی خواهرزاده پنج ساله ام بی حال بود بعد خواهرم نگران شد که اره این بچه همیشه قبل مریصی اینجوری بیحال میشه ما همه بش حرف زدیم که حساسی و فلان 😐(اخه خواهرزادم اصولا این موقع های سال مریصی میشه زمستونم بخاطر ریه اذیت بود )حالا خواهرزادم تب دارهه ...بی حالی و تب دوتا علامت نگران کننده از اون مریصی کوفتی کروناست نه؟ وای خواهرم انقد گریه کرده که چشاش باز نمیشه ما هم نگران نشستیم تروخدا من به دعاتون ایمان دارم میشه همه دعا کنید و یدونه صلوات بفرستید که اون لعنتی نباشه خواهش میکنم  😭😭😭😭

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها کرونا نمیگیرن شاید سرما خوردگی معمولی باشع

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

چرا نبردین دکتر؟ 

میترسه خواهرم میگه اگه چیزی نباشه بردمش اونجا و گرفت چی دودل نشسته 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ممکنه ببردیش درمانگاه شبانه روزی . البته الان فصلی هست که خیلی از بچه ها اسهال و استفراع و تب میگیرن

خواهرم یه لحطه اماده میشه که ببریمش یه لحطه میگه نهه وای بخدا موندیم چی کنیم 😭😭

تو بچه ها امکانش خیلی پایین کورنا من هرموقع دخترم مریض میشه دستمو میذارم روسرش ۷تاحمدمیخونم هرکی هم ...

چشم الان امتحان میکنم مرسی 😘

تو بچه ها امکانش خیلی پایین کورنا من هرموقع دخترم مریض میشه دستمو میذارم روسرش ۷تاحمدمیخونم هرکی هم ...

عزیزم بچه ای که از صبح بیحال بوده و تب داره رو باید دکتر برد حتی اگه کرونا نداشته باشه تب کلا خطرناکه