2777
2789

دوستان عزیزم سلام میخوام از تجربه شما عزیزان استفاده کنم.آیا پکیج بوتان بهتر یا ایران رادیاتور.واینکه رادیات پره ای بهتره یا متری چه مارکی.

خیلی ممنون

تعداد رای : 4
نظرسنجی
ایران رادیاتور
2
50%
بوتان
2
50%
خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفتش شنیدم خوبه  پره ای چون اگه یه قسمت از پره خراب بشه فقط همون یه دونه رو تعویض میکنی نه همه ...

عزیزم رادیات چه مارکی بهتره

استارتر جون من تو این زمینه اطلاعاتی ندارم ولی میشه از تاپیکت استفاده کنم ی سوال از نی نی یار بپرسم؟ ...

نتم یه لحظه قطع شد بفرماید

ایران رادیاتو  و آلمینیومی  شوهرم حاجی بازاری ۱۵ سال خبره کاره بغل  دستم نشسته

مرسی عزیزم از راهنمایت ایران رادیاتور کدوم مدلش خوبه

نتم یه لحظه قطع شد بفرماید

ممنونم.

نی نی یار جون اگه نام کاربری یه نفرو بدم میشه بهم بگین خودش خواسته کاربریش بترکه یا شما ترکوندینش؟

تو گروه تلگرامیمونه یکم بهش شک کردیم.اومدم تاپیکاشو چک کنم دیدم ترکیده خیلی نگران شدم..

ممنونت میشم اگه کمکمون کنی

@نی_نی_یار_5  

ممنونم. نی نی یار جون اگه نام کاربری یه نفرو بدم میشه بهم بگین خودش خواسته کاربریش بترکه یا شما ترک ...

دوست عزیز حالا تا نی نی یار پاسخ شما رو بده از پکیج ورادیات اطلاعی داری چه مارکی خوبه یه سری میگن بوتان خوبه یه سری دیگه ایران رادیاتور البته اینجا هم که دوستان لژف کردن اومدن گفتن ایران رادیاتور

دوست عزیز حالا تا نی نی یار پاسخ شما رو بده از پکیج ورادیات اطلاعی داری چه مارکی خوبه یه سری میگن بو ...

منظورم لطف بود

من فقط میدونم ایران رادیاتور خوب نیس اینو دیرپز شوهرم به دوستش میکفت 

عزیزم همسرتون تو این زمینه کار میکنن میشه لطف کنید بپرسید که چه مارکی خوبه خیلی مهمه چون عزینه دوباره تعمیرات سالانه در توانم نیست