2777
2789
دختر من رفلاکس داشت الانم گاهی داره چهار ماهشه. من از وقتی که کلا لبنیات گاوی نمیخورم تقریبا ۹۵ درصد ...

چقد خوب یعنی انقد موثره

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=140280015]نمیدونم کولیک داره یا نه[/QUOTE

ببر فوق تخصص گوارش ممکنه کولیت هم باشه که دارو داره

اگه شیر میدی لبنیات رو باید صد درصد حذف کنی حتی کیک که داخلش شیر داره نخوری ادویه نخوری پرتقال هندونه....

شیرخشک اگه میدی باید مخصوص باشه

احتمالا الان کولیت هم داره

اگه دکتر رانتیدین تجویز کرده بده که اسیدش معدشو و گلوشو نسوزونه.میزان رفلاکسم با سونو مشخص میشه حتما ...

دو تا دکتر بردم گفتن چون وزن میگیره دارو نمیخاد.اما الان ی هفته است دیگه خواب نداره و مدام گریه میکنه و دستشو میخوره.همش!میخاد ی چیز میک بزنه

یه مدت کلا لبنیات نخور حتی یه تیکه پنیر . من یادمه یه بار فقط یه لقمه خوردم تا صبح بچه بالا آورد. 

بستنی و کشک و دوغ و ماست و شیر و همه چی تعطیل.

قرص کلسیم بخور

اینارو رعایت کنی حتما بهتر میشه

حتی اگه میتونی گوشت گاو هم نخور

چقد خوب یعنی انقد موثره

خیلیییی

کلا لبنیات و پروتئین گاوی نخور،حواست باشه کل فراورده هایی که لبنیات گاوی داره ،مثلا بستنی ،خامه،پنیر،کره،ماست ،کشک ،هیچ کدام

گوجه ی خام ،کاکائو،شکلات،نوشیدنی گاز دار،ارده نخور

برا فردا وقت دارم

نگران نباش دارو میدن با رژیم غذایی که باید صد درصد رعایت کنی خیلی بهتر میشه ولی تحت هیچ عنوان رژیم رو قطع نکن

کولیت تا ۳ ۴ماه خوب خوب میشه رفلاکس ۶ماه 

گریه هاش از کولیت هست بیشتر

اینم بگم که بچه ها شبا یه هورمونی تو بدنشون ترشح میشه که بی خواب میشن و میل به مکیدن دارن تا معمولا ساعت۲ شب. سعی کن یه طوری بشه که هوا تو معده اش نره که نفخ کنه. من هر دو روز یه بار به بچه قطره پدی لاکت میدم که کاملا هم بی ضرره. 

دلم براش میسوزه.خواب و آرامش ازش گرفته شده.امروز گریه کردم براش.انقد گریه کرد که الان مجبور شدم پستونک بدم تا ی کم آروم شه