2777
2789
نکسیوم دادم.اما دکتر دخترم‌گف نده عوارض داره.کلا ب دارو دادن به بچه زیاد موافق نیست

شرمنده هی سوال می پرسم 

من الان دوهفته ست نصف صبح میدم نصف شب 

دکتر گفت کم کم کم کن 

بنظرتون وقتی دارو رو کم کنم  دوباره علائم برمیگیرده

شما چطوری دوز دارو رو قط کردین؟ 

شرمنده هی سوال می پرسم  من الان دوهفته ست نصف صبح میدم نصف شب  دکتر گفت کم کم کم کن  ...

به من‌گف دو ماه بده نصف صبح نصف شب.من ی ماا و نیم دادم تاثیر که نداشت قطع کردم ی دفعه

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه معمولا میگن یهو قط نکنین کم کم کم کنید  من که هرروز میگم زودتر بچم بزرگ بشه

من فوق تخصص گوارش بردم گف دوماه بده فقط گف بیش از دوماه نده خطرناکه.بزرگتر هم بشه دردسرهای دیگه شروع میشه.زیاد حساس نباش.البته به مرور برات عادی میشه و اذیت نمیشی با رفلاکسش.دختر من الانم شبا بدخوابه چند بار بیدار میشه واسه شیر و تواب ندارم کلا.

من فوق تخصص گوارش بردم گف دوماه بده فقط گف بیش از دوماه نده خطرناکه.بزرگتر هم بشه دردسرهای دیگه شروع ...

ببین پسرمن اینجوری بود شیر میدادم بعد میزاشتم زمین شیر میومد دهنش قورت میداد 

الان دوهفته ست میدم کمتر شده 

حالا نمیدونم چرا دماغش بسته میشه 

منم بستش تموم بشه دیگه نمیدم

ببین پسرمن اینجوری بود شیر میدادم بعد میزاشتم زمین شیر میومد دهنش قورت میداد  الان دوهفته ست م ...

کیپ بودن بینی و خس خس سینه هم بخاطر رفلاکسه دیگه.رو سطح شیبدار بخابونش.بعد شیر دادن بیست دقیقه عمود نگهش دار حتما.به شکمش نزار فشار بیاد مثلا من پارسال اینموقع ک هوا گدم شد بادی میپوشوندم چون کش شلوار هم به معده فشار میاره.هنوزم دختر من اگه بعد غذا بپر لپر کنه بالا مباره

آره واقعا خواب یه چیز دیگست  انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده 🌹🌹🌹

ممنونم.سعی کن عادتش ندی با تکون بخوابه بزرگتر بشه خسته میشی.

کیپ بودن بینی و خس خس سینه هم بخاطر رفلاکسه دیگه.رو سطح شیبدار بخابونش.بعد شیر دادن بیست دقیقه عمود ...

مگه میزاره روشونم نگه دارم 

سطح شیب‌دار گذاشتم 

آره واقعا کش شلوار واقعا تنگه

اهوم حتما  دختر شما از چند ماهگی غذا خور شد  میگن بچه های که رفلاکس دارن زودتر غذا خور ب ...

من ۶ ماه بهش دادم.اما دو هفته قبلش با سرلاک برنج شروع کردم.من خیلی سر رفلاکس اذیت شدم از سه ماهگی دیگه تو بیداری شیر نمیخورد.یادمه ۷ ماهش بود جیغ میزد میخواستم شیر بدم.دوماه راه میرفتم و شیر میدادم.پدرمو دراورد رفلاکس.

اهوم حتما  دختر شما از چند ماهگی غذا خور شد  میگن بچه های که رفلاکس دارن زودتر غذا خور ب ...

دکتر اصلی دخترم میگف تا دریچه معدش کامل تشکیل نشه رفلاکس ادامه دارا دارو فقط اسید معدا رو کم میکنه که موقع رفلاکس کمتر اذبت بشن.صبور باش کم کم خوب میشه زیاد حساس نشو اذیت میشی.خیلی از بچه ها اینطوری ان.

آها خداکنه زودتر تموم بشه  ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

سلام رفلاکس پسرتون کی خوب شد؟ منم دخترم درگیر رفلاکسه و الان ۴۰ روزشه. خیلی ناراحتم واسش. قطره ی بایو لاکت میدم کمی بهتر شده بود باز دوباره بالا میاره.