2777
2789
عنوان

گوشی برا نوجوون

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 26 پست
الان بچه های ۱۰_12ساله تو اینستامیچرخن.

حال و روزشونم كه كاملا مشخصه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت نمیشه اگه بگم دیدم بچه های ۸ساله و ۱۴_۱۵ساله ک دنبال مسایل جنسی ان..وای..

😟😣😣😣

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اولا خودمم دوما شما از طرف چیزی نمدونی نظر نده سوما من از پسرا متنفرم و تا الانم مشکلی ایجاد نکرد ...

همینکه متنفری هم غیر نرماله

کلی گفتم اسمتو نیاوردم ک

اینجا بودنت هم اشتباهه دیگع

جبهه نگیر

برام مهم نیس😁

١٨

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
همینکه متنفری هم غیر نرماله کلی گفتم اسمتو نیاوردم ک اینجا بودنت هم اشتباهه دیگع جبهه نگیر برام ...

درسته.. 

هم ادبیات و طرز صحبت کردنش بی ادبانه و تخس هست هم اینکه الکی میگه ازپسرامتنفرم خودش کلی جای سوال داره.

والا من همسن اسی بودم بفکر درس و کتابم بودم ن گوشی میدونستم چیه ن میدونستم باید نسبت ب پسرا متنفربود یانبود؟ ن میدونستم  نی نی سایت کجاس

یا رب نظر توبر نگردد
درسته..  هم ادبیات و طرز صحبت کردنش بی ادبانه و تخس هست هم اینکه الکی میگه ازپسرامتنفرم خودش ک ...

من خودم خواهر برادر دارم دیگه

میدونم روحیات نوجوونا چ جوره

واقعا اینجا مناسبش نیس

واسه خودش میگیم ولی خودشم فک کنه ب این نتیجه میرسع

من هف هش سالم بود تبلت خریدم کلاس چهارم سیمکارتو تلگرامو اینا.... سن دوازده سالگیم گوشی الانم چهارده سالمه  هر برنامه ای بخوام میتونم توش نصب کنم 

به نظر من هرچی سخت گیر تر باشی بدتر بچه عقده ای میشه اگه گوشی میخوای میتونی بخری