2777
2789
عنوان

به نظرتون این پیامو بدم بهش

213 بازدید | 19 پست

سلام قضیه اینه ک من یه دخترعمو دارم از بچگی صمیمی بودیم بعد اون الان ماما شده تو تلگرام بلاکم کرده بود الکی حدود یه سال پیش بعد من دیروز تو اینستا فالوش کردم باز دیدم امروز بلاکم کرده عروس اون یکی عموم میشه خواهرشوهر  این دخترعموم به نظرتون این پیامو بدم به عروس عموم که بهش بگه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پیامو

سلام به حدیثه بگو سمیه گفت دلیل بلاک کردنت چیه من دیروز هم تورو هم اونو از فالور های فاطمه دخترعموم فالو کردم گفتم خیرسرمون فامیلیم نمیدونستم دخترعمومون دلش نمیخواد فالوش کنیم قبلا هم تو تلگرام بلاکم کرده بود همینطوری الکی منم هیچی نگفتم ولی واقعا این کارش خیلی بچگونس وقتی هیچ دلیلی نداره ولی خب مهم نیس اونم بر خودش اینجوری خوشه

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
حالا چرا انقد درگیر شی ،مهم نیس ک

اخه فک میکنه کیه هیچ مشکلی هم نداریم بلاک میکنه

این پیامو سلام به حدیثه بگو سمیه گفت دلیل بلاک کردنت چیه من دیروز هم تورو هم اونو از فالور های فاطم ...

به نظرم هیچی نگو انگار که نفهمیدی منم یکی از دخترای فامیل هعی بلاک میکنه آنبلاک میکنه من اصلا واکنش نشون نمیدم به درک😂 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
به نظر من به خودش پیام بده

شماره خودشو قبلا داشتم پاک شده

به نظرم هیچی نگو انگار که نفهمیدی منم یکی از دخترای فامیل هعی بلاک میکنه آنبلاک میکنه من اصلا واکنش ...

اخه ادم حرصش میگیره مگ کیه گ بلاک میکنه

اخه ادم حرصش میگیره مگ کیه گ بلاک میکنه

بعضیا کلا فاز خاصی دارن ولشون کن به حال خودشون الکی بلاک میکنن به نطر من چون خودشون خیلی درگیرمونن اینکارو میکنن

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
بیخیال بابا این کارا چیه؟؟  خب نمیخواد تو فاووراش باشی خب به درک.  چرا انقد پیگیری اصلا ...

اخه خب چرا با من مشکل داره همو میبینیم خوبه ها 

واااه 

قششنگ با این کار نشون میدی که خیلی ضعیفی و اعتماد به نفست پایینه و اون برات یه ادم خیلی مهم و گنده ایه که انقدر از کارش ناراحت شدی ک به خواهرشوهرش پیغام و پسغام فرستادی براش

کاملا خودتو ضایه میکنی

،اینجور ادمارو فقط باید سگ محل کرد

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
بعضیا کلا فاز خاصی دارن ولشون کن به حال خودشون الکی بلاک میکنن به نطر من چون خودشون خیلی درگیرمونن ا ...

نمیدونم والا

اخه فک میکنه کیه هیچ مشکلی هم نداریم بلاک میکنه

با این پیامت داری بش میگی تو کسی هستی و من تمایل زیاادی دارم با تو در ارتباط باشم،ولا من دختر عموم یبار دیدم سرد سلام کرد دفعه بعد سلامش نکردم با اینکه خانوادشون از ما وضعشون بهتره سری بعد خودش پیشقدم شد،تو اینستا هم آنفالوش کن