2777
2789

دخترم‌۲۷ روزشه روز اول دکترش براش یه سونوی هیپ‌نوشت .دررفتگی مفصل امروز رفتم انجام دادم.جوابو بردم برا دکترش گفت مفصل رانش مشکا داره دقیق نفهمیدم‌چی گفت چون هیج تجربه ای نداشتم.الان میخوام بدونم ایا ممکنه خود به خود رفع بشه 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر خواهر منم این مشکلو داشت حدودا ۳ ماه ی جور کمربند خاصی براش بستن خوب شد الانم سه سالشه و سللمه خ ...

کمر بنده چطوری بود مدام باید بسته باشه بچه باهاش کلافه نمیشه چه جوری شیرش بدیم 

نه ی کم دل ادم میسوزه که بچه نمیتونه پاهاشو تکون بده اما خیلی اذیت خاصی نمیشه .راحتم میشد بهش شیر دا ...

مدام بسته بود .تو هر ساعتی چند ماه 

سلام عزیزم میشه بپرسم شما با مورفولوژی ۳ ودی اف ای ۲۵طبیعی باردارشدید؟دی اف ای بازم تغییر کرد؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم میشه بپرسم شما با مورفولوژی ۳ ودی اف ای ۲۵طبیعی باردارشدید؟دی اف ای بازم تغییر کرد؟

سلام عزیزم بله من طبیعی باردار شدم دیگه ازمایش ندادیم که ببینم چیزی تغییر کرد یا نه

سلام عزیزم بله من طبیعی باردار شدم دیگه ازمایش ندادیم که ببینم چیزی تغییر کرد یا نه

سلام عزیزم. ببخشید یه سوال، شما طول درمانت تو ابن سینا چقدر طول کشید؟ کارشون خوب بود؟ میشه یه خلاصه از کارتو بگی.