2777
2789
عنوان

تولد دوستم...

504 بازدید | 23 پست

سلاااام. خوبین؟ من بد نیسم... ولی خب بازم با یار قهرم :) و تصمیم ندارم حالا حالاها اشتی کنم. 3 شنبه تولد دوستمه...

تولدش قاطیه از بچه های دانشگاه هستن پسرعموهاش و دوست مجازیاش (خخخ) اینا هسن همگی... و قرار بود من با یار برم.

تولد توی محیط بازه و پارتی و اینا نیس یه دورهمی 2 ساعته در حدی که کادو جمع کنه خخخ)

خب حالا این دوست من(درواقع تنها دوست من) با یار من خیلیییی بده... یه جاهایی حق با اونه. یه جاهایی حق با دوستم... 

درگیری زیاد بینشون بوده بی احترامی زیاد کردن...

دوست من میگه من اونو دعوت نمیکنم...

خب اونم بدون دعوت نمیاد(جتی شاید با دعووت هم نیاد)

حالا من موندم چیکار کنم... تولدو حتماااا من باید برم چون کیک تولدو کلا قراره من درست کنم...

ولی اصلا توی ذهن من همچین چیزی تعریف نشده که بدون یار برم تولدی که پسر توشه... 

وقتی من خودم حساسم رو این موضوع که اکیپ مختلط فقط باید دوتایی با هم بریم خب اونم حساسه... 

الان من موندم بین دو راهی 

نه دلم میخواد بدون یار برم تولد...

نه دوستم یارو دعوت میکنه(میگه خودت بهش بگو که من دعوتش کردم)

نه میتونم تولد دوستم نرم...

و اصلاااااا هم نمیخوااااام بهش پیام بدم بیا بریم.... 

و از این هم که قراره اونو ببرم جایی که صاب مجلس از وجودش خوشحال نیس خیلییی ناراحتم...

راه حل دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت ما یه مهمونی اینجوری داشتیم من نرفتم چون به یه نفر قول دادم که نرم این جور جاها کوفتت بشه

راه حل ندارم اومدم اینو بگم  

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
خوشبحالت ما یه مهمونی اینجوری داشتیم من نرفتم چون به یه نفر قول دادم که نرم این جور جاها کوفتت بشه ...

خب من الان نمیخوام برم 

واقعا دلم نمیخواد بهونه بدم دسش... بگه خب تو میری با پسر بیرون منمممم میرم پس...

ولی اصلااا میزان صمیمیت با دوستم جوری نیس که بتونم نرم... 10 ساله دوستیم...

اگر نرم تولدش درواقع باید قید دوستیمو باهاش بزنم

خب من الان نمیخوام برم  واقعا دلم نمیخواد بهونه بدم دسش... بگه خب تو میری با پسر بیرون منمممم ...

اگه میتونی با یکی از پسرا دانشگاه برو

حتما که نباید اون باشه  

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
نمیشه ک هم خرو بخوای هم خرما     یکی رو باید انتخاب کنی من اگ جات بودم یارو انتخاب می کر ...

پس باید قید دوستیمو بزنم...

کیک تولد هم من قراره درست کنم اخه...

بنظرت اگر ببرمش تولدی که صاب مجلس از وجودش خوشال نیس خیلی بده؟ 

پس باید قید دوستیمو بزنم... کیک تولد هم من قراره درست کنم اخه... بنظرت اگر ببرمش تولدی که صاب مجلس ...

اگ میاد نه

بی خیال بابا مسئول ناراحتی بقیه تو نیستی

خب ناراحت نشه

دوستت باید قبول کنه تو رو با یارت بخواد 

بعد میگین پست اول خار داشت...

😂🙊 الان خوندم

منم تو شرایط تو بودم قبلا ولی واقعا مهمونی مختلط خط قرمز بوده واسمون

ترجیح دادم به حرف(یار😁) گوش کنم و نرم جایی که دوست نداره

از دوستت عذرخواهی کن یه بهونه ی الکی بیار بگو نمیتونم بیام، یه روز بعد از تولد کادوشو بهش بده و از دلش دربیار

محیا خانوم هستم🤪😎
وا عزیزوم عقدیم...

اوه ببخشید خب من نظری ندارم الفرااار