2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭😭😭😭

273 بازدید | 11 پست

مامان بزرگم چشم دیدنمو نداره دختر عمو ها و دختر عمه هام رو همیشه بغل و بوس میکنه و قربونشون میره ولی به من که میرسه فحش رکیک بهم میده و نفرینم میکنه...میگه چشم دیدنتو ندارم ازت بدم میاد...میگه ج.ن.د.ه و هزاران فحش بد تر از این مگه من چیکارش کردم غیر از اینه که همیشه احترامشو داشتم؟دلم میخواد بمیرم از دستش راحت شم .. اجی هم ندارم باهاش درد و دل کنم😭😭😭😭😭😭

کارما💫    

حتما یه کسی حرفایی پشت سرت بهش زده.باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه کسی حرفایی پشت سرت بهش زده.باهاش صحبت کن ببین مشکلش چیه

مشکلش خرفتیشه...بابا این خودش پشتم حرف درمیاره...از بچگی تا الان چشم دیدنمو نداشته...قبلا مامانم بود که پشتم دربیاد ولی الان دیگه هیشکی رو ندارم...کاش منم با مامانم دفن میکردن😭

کارما💫    

مشکلش خرفتیشه...بابا این خودش پشتم حرف درمیاره...از بچگی تا الان چشم دیدنمو نداشته...قبلا مامانم بود ...

وا خدا نکنه این چه حرفیه....

وقتی اذیتت میکنه خونش نرو جایی که هست هم نرو

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘
وا خدا نکنه این چه حرفیه.... وقتی اذیتت میکنه خونش نرو جایی که هست هم نرو

خونه بابامه مجبورم برم واسشون غذا درست کنم کسی نیست کاراشونو کنه

کارما💫    

وا چرا مشکلی داره

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
چی بگم والا از بچگی تا الان چشم دیدنمو نداره

مشکلی با پدر و مادرت داره که با تو اینجور رفتار میکنه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
مشکلی با پدر و مادرت داره که با تو اینجور رفتار میکنه

نه کلا همینجوریه...تو دوران نامزدیم با نامزدم میرفتیم بیرون یا میخندیدیم فحشم میداد میگفت نباید با نامزدت حرف بزنی..هنوزم که هنوزه بهم میگه ه.ر.ز.ه

کارما💫    

نه کلا همینجوریه...تو دوران نامزدیم با نامزدم میرفتیم بیرون یا میخندیدیم فحشم میداد میگفت نباید با ن ...

پس مریضه مادر بزرگت