2777
2789

نی نی یار توروخدا اگه ممنوعه قطع کاربری نکنیا گناه دارم.

نور خورشید کسی اطلاع داره ویروس رو از بین میبره یا نه؟ ما تمام خریدای خونه رو میزاریم صندوق ماشین میاریم حالا فردا قراره بریم جایی باید کالسکه بچه هارو بزارم صندوق ماشین،صندوق ماشین رو باز کنم آفتاب بزنه توش ویروس باشه از بین میره؟ لطفا اگه مطمئن هستید راهنمایی کنید.

من که زیاد مطمئن نیستم اما میگن ویروس توی دماهای زیاد غیرفعال میشه 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقیم افتاب بزنه تو صندوق خیلی داغ میشه،نمیشه؟

آره بابا داغ که میشه ما امروز شوهرم یه گلدون فلزی گذاشت بیرون نیم ساعت زیر آفتاب رفتم بیارمش دستم سوخت 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
آره بابا داغ که میشه ما امروز شوهرم یه گلدون فلزی گذاشت بیرون نیم ساعت زیر آفتاب رفتم بیارمش دستم سو ...

پس اونطور باشه ویروس میترکه دیگه،انگار روی گاز داره چیزی میپزه اونطور میشه دیگه

پس اونطور باشه ویروس میترکه دیگه،انگار روی گاز داره چیزی میپزه اونطور میشه دیگه

احتمالا