2777
2789

الان دوهفته ست.  دکتر قرص داده.ولی فایده نداره. انگار چنگ زدن بدنش خط خط های قرمز میوفته پوستش

خطرناکه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست کرونا هم بدین انشاءالله که به خیر بگذره 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

یه تست کرونا بدقن و انتی بیوتیک مصرف نکنن فعلا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
والا دوهفته پیش ریش عفونت کرد.بعد خوردن داروهاش یهو اینجوری شد

فکر کنم فکر کنممم همون عفونت ریه کرونا بوده که تموم شده و اینا هم مربوط به همونه اگه امکانش هست یه تست پادتن بدن یا برن پیش متخصص عفونی با رعایت کامل 

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
عه از اونه چطوری درست بشه شما چیکار کردی؟

من رژیم گرفتم چربی نخورد درست شدم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏