2777
2789
عنوان

شوهرم خیانتشو گردن نمیگیره

1333 بازدید | 12 پست

بچه ها برین تاپیک قبلیم متوجه میشین شوهرم با دوست دختر قبلیش در ارتباط بوده و من تو مسافرت فهمیدم و اومدیم خونه چک کردم دیدم با هم رابطه دارن

حالا من بعد دیدن پی اماش گذاشتم رفتم خونه مادرم و تا الان دنبالم نیومده میگه خودت هروقت خواستی برگرد سر خونه زندگیت چون من کاری نکردم تو تهمت میزنی

یعنی اصلا گردن تمی گیره

در صورتی که خودم پی اماشو دیدم

میگه من خواستم ببینم رسیدن تهران یا نه وگرنه رابطه ای نداریم

منم هنوز خونه مادرمم دلم خونه 

میگین برگردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت‌بهترمیدونی‌هرچی‌صلاح‌عزیزم

اصلا براش مهم نیست من خیلی وقته خونه مادرمم از طرفی دوسش دارم از طرفی دلم شکسته اون هیچی رو گردن نمیگیره بابامم همیش میگه این چیزا پیش میاد کوتاه بیا برگرد 

عزیزم مردا همه سرو ته ی کرباسن

ب نظرم میخواد کاری کنه ک دیگه ازش ایراد نگیریو دنبال مچگیریش نکنی

دلیل اینم ک نمیاد دنبالت یا اینه ک میخواد از نظر خودش ادبت کنه ک دیگه قهر نریو سر تو ماراش نکنی یا اینکه متاسفانه براش مهم نیستیو دلش جای دیگست و سرگرم کسی دیگست

ما خانوما تا کی میخپایم خودمونو بخلطر شوهرامون زجر بدیم

عزیزم ب خودت برس بی خیالش شو تا خودش بفهمه ب این سادگیا هم ک فک میکنه نیست

اگه بار اولته میری قهر یکم بش سفت بگیر تا اون ادب شه ن تو

اصلا براش مهم نیست من خیلی وقته خونه مادرمم از طرفی دوسش دارم از طرفی دلم شکسته اون هیچی رو گردن نمی ...

اسی از قبل رابطه نداشتن بعد مسافرتتون فیلش یاد هندستون کرده پاشو برگرد سر خونه زندگیت فعلا خیانتی نکرده که گردن بگیره ولی حواست بهش باشه ممکنه زیر ابی بره

شوهرت باید حد و حدود رابطشو بدونه..قرار نیس لاس بزنه و اصلا تو جمع توجه به اون بکنه و تورو نبینه....رفتن اونا مشکوک بود.یکی یه چیزی گفته و بهشون برخورده و دارن برمیگردن.شاید مادرشوهرتبه مادر دختره گفته و شاید مستقیم گفته..بعد اینکه شوهرت بابد فراموشش کنه.یه رگه هایی از رابطه و احساس هنوز بینشون مونده.به شوهرت بگو دیگه حق نداره تو مسافرتا مهمونایی دیگه ای بیاره.یکم روبدی دختره کارای دیگه هم میکنه و شوهرتم بدش نمباد که