توت٦٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 975 عنوان خانماي كه بچه دومتون رو بارداري بيايد لطفا 101 بازدید | 5 پست خانما علايم قبل موعدتون با بارداري قبليتون يكي بود ؟؟مثلا تو هر در حساس شدن سينه و ترشح و ... داشتيد؟؟؟ ❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️ 1399/03/18 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalyyyyy20 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 575 من سومي رو باردارم علايم اولين بچم با دومي كامل متفاوت بود و جنسيت يكي بود دختر هستناين سومي هم شباهت هام بعضياش ب اولي ميخوره بعضياش ب دومي😂😂😂ان تي ٦٠درصد گفت دختره ولي هنوز انومالي نرفتم بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦♀️
توت٦٦ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 975 من سومي رو باردارم علايم اولين بچم با دومي كامل متفاوت بود و جنسيت يكي بود دختر هستن اين سوم ... علايم قبل از موعدتون هم فرق داشت ، يعني تونسيتين قبل از گزاشتن بيبي چك شك كنيد كه بارداريد يا نه؟ ❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️
مامان7997 عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 4187 من که سر هر دو کلا علائم نداشتم .هر دو هم دختره بنده ها خدا دارن ....
mamane_ashegh عضویت: 1392/02/11 تعداد پست: 3838 من سر هر دو علائمم یه جور بود یکی پسر این یکی دختر دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨👩👧👦
asalyyyyy20 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 575 علايم قبل از موعدتون هم فرق داشت ، يعني تونسيتين قبل از گزاشتن بيبي چك شك كنيد كه بارداريد يا نه؟ نه همنجور سينم درد ميگرفت و اينكه ايندفعه بيشتر سينم حساس شده بودتازه درد زير شكم و كمرم بودمم تازه ازمايش دادم منفي بود ده روز بعد از موعودم دادم مثبت بود بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦♀️