2777
2789

خانما علايم قبل موعدتون با بارداري قبليتون يكي بود ؟؟

مثلا تو هر در حساس شدن سينه و ترشح و ... داشتيد؟؟؟ 

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

من سومي رو باردارم 

علايم اولين بچم با دومي كامل متفاوت بود و جنسيت يكي بود دختر هستن

اين سومي هم شباهت هام بعضياش ب اولي ميخوره بعضياش ب دومي😂😂😂

ان تي ٦٠درصد گفت دختره ولي هنوز انومالي نرفتم

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
من سومي رو باردارم  علايم اولين بچم با دومي كامل متفاوت بود و جنسيت يكي بود دختر هستن اين سوم ...

علايم قبل از موعدتون هم فرق داشت ، يعني تونسيتين قبل از گزاشتن بيبي چك شك كنيد كه بارداريد يا نه؟

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علايم قبل از موعدتون هم فرق داشت ، يعني تونسيتين قبل از گزاشتن بيبي چك شك كنيد كه بارداريد يا نه؟

نه همنجور سينم درد ميگرفت و اينكه ايندفعه بيشتر سينم حساس شده بود

تازه درد زير شكم و كمرم بودمم 

تازه ازمايش دادم منفي بود ده روز بعد از موعودم دادم مثبت بود

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️