2777
2789
عنوان

کسی که پنجاه شصت روز،روزی ۱۶/۱۷ ساعت درس بخونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 39 پست
دقیقا..اصولی خوندن..این که بدونه این تایم اصلا چطور و از کجا بخونه...کیفیت...و در نهایت تایم.

حالا بنظر شما

کسی که معدل کتبیش حدودا ۱۸ ونیمه

یادگیری بالایی داره

و میدونه چجوری و از کجا بخونه

۱٠ ۱۲ روزم تمرین کنه که زیاد درس خوندن براش عادت بشه(مثلا روزی یه ساعت اضافه کنه)(تا اخر خرداد)

بعد از اوایل تیر تا اخر مرداد روزی حداقل ۱۴ ساعت بخونه

رتبش میتونه قابل قبول باشه؟!

اینم بگم ک این شخص اصلا مد نظرش این نیست که فقط باااااید دارو دندون یا پزشکی بیارم

به پیرا های خوب مثل کاردرمانی،بینایی،شنوایی،گفتاردرمانی و... هم راضیه

چون شما مشاور هستید خواستم نظرتون رو بدونم♥

🌺good vibes only🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من امسال قبول بشم یسری کتاب نظام قدیم خواهرتون خواستن براتون میفرستم

مگه سال بعد هم نظام قدیم هست؟

کشتی نوح یه آماتور ساخت غرق نشد ولی کشتی تایتانیک یه حرفه ای ساخت غرق شد هیچ وقت نترس فقط باور داشته باش میتونی اون موقعس که خدا همه طوفان ها رو از سر راهت برمیداره

انشاالله قبول میشی عزیزم

کشتی نوح یه آماتور ساخت غرق نشد ولی کشتی تایتانیک یه حرفه ای ساخت غرق شد هیچ وقت نترس فقط باور داشته باش میتونی اون موقعس که خدا همه طوفان ها رو از سر راهت برمیداره

مرسی که انقدر مهربونید.ان شاءالله که قبول می شید.

من خودم پشت کنکوریم.تازه شروع به درس خوندن کردم .ولی همه ی تلاشم رو می کنم تا قبول شم.می شه تو 2ماه معجزه کرد.نمی گم میشه حتما پزشکی قبول شد ولی دانشگاه روزانه میشه.حداقلش بعد کنکور به خودم افتخار خواهم کرد چون تغییر کردم و آدم جدیدی شدم.

شما هم دنبال نمونه نباشید.خودتون نمونه بشید.

براتون کلی آرزوهای خوب دارم

حالا بنظر شما کسی که معدل کتبیش حدودا ۱۸ ونیمه یادگیری بالایی داره و میدونه چجوری و از کجا بخونه ...

بله عزیز گفتم اگه کیفیت وتمرکز باشه هیچ چیز غیر ممکن نیست..و اینم در نظر باشه این رشته هایی هم ک نام بردین واقعا رتبه های خوب نیاز داره..

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس