2777
2789

دوستان من ذخیره تخمدانم کم هست و به مدت یکسال برای بالا رفتن AMHقرص dhea مصرف میکردم کسانی ک با این مشکل مواجهند میدونن این قرص گیر نمیاد و من هم از طریق شرکت مالتینا از آمازون آمریکا سفارش میدادم بامید خدای بزرگ دو ماهه ک باردارم و مصرف قرص رو قطع کردم و یک بسته ۳۰۰ تایی قرص ۲۵dhea مارک natrol پلمب و یک بسته باز شده ک حدود ۵۰ تاش مونده دارم .از امازون ۷۰۰ تومن بسته رو گرفتم ک ب همین قیمت هم میفروشم اگر کسی نیاز داره بهم پیام بده در ضمن یک بسته قرص اوابوست هم دارم اگر کسی لازم داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالي خدا حفظش كنه به من دكترگفته اهدايي بگيرم     ذخيرم بالاترين ١/١ كمترين ٠/١ ...

سلام عزیزم شرایط منم مثه شما بود تو ابن سینا گفتن ذخیره تخمدانت۱.۱هست کلی نامیدم کردن وقتی بیرون رفتم پیش یه دکتر دیگه ازمایش دادم ذخیرم ۳بود زیاد درگیر ذخیره تخمدان نباش عددی که میگن اشتباهه ولی این قرص و همینطور کپسول اووابوست رو حتما مصرف کن خیلی رو تخمکا تاثیر خوب داره

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

سلام عزیزم شرایط منم مثه شما بود تو ابن سینا گفتن ذخیره تخمدانت۱.۱هست کلی نامیدم کردن وقتی بیرون رفت ...

من چند سال قبل همه اينارو مصرف كردم

حتي ميكرو انجام دادم

فقط دوتا تخمك داشتم، شكر خدا جفتش جنين شد

گريد آ مثبت

ولي تهش انتقالم منفي شد  

بعد اون هرجا ميرم همون اول بهم ميگن اهدايي

من همسرمم تحرك و مورفولوزيش افتضاحه، با دارو يك و دو 

ولي خب كسي به مرد گير نميده

من مشكل دارم

دوستان عزیز چند تا نکته رو دوست دارم بگم بهتون یکی اینکه من چندین سال از زندگیمو این موضوع خراب کرد خیلی ناراحت و افسرده بودم درست زمانی خدای بزرگ معجزشو بهم نشون داد ک فکرشو نمیکردم کاملا نا امید بودم و حتی تاریخ پریودامو فراموش کرده بودم. بنظر من واسه مشکل ما طبیعی باردار شدن آسون‌تره من خودم تخمدان هام ب تحریک با دارو جواب نمیداد دوم از خوردن گرمبجات و سیاهدانه با عسل صبحها غافل نشید بعد هم استرس نداشته باشین و‌توکل بخدا کنین ورزش هم خیلی کمک میکنه عزیزان از خدای بزرگ میخام همتون ب آرزوی دلتون برسید در ضمن اکثر کسایی ک این مشکل نارسایی زودرس تخمدان رو دارن ب تیرویید کم کار هم مبتلا هستن ک حتما اونهم چک کنید و مداوا کنید ک خیلی مهمه

دوستان عزیز چند تا نکته رو دوست دارم بگم بهتون یکی اینکه من چندین سال از زندگیمو این موضوع خراب کرد خیلی ناراحت و افسرده بودم درست زمانی خدای بزرگ معجزشو بهم نشون داد ک فکرشو نمیکردم کاملا نا امید بودم و حتی تاریخ پریودامو فراموش کرده بودم. بنظر من واسه مشکل ما طبیعی باردار شدن آسون‌تره من خودم تخمدان هام ب تحریک با دارو جواب نمیداد دوم از خوردن گرمبجات و سیاهدانه با عسل صبحها غافل نشید بعد هم استرس نداشته باشین و‌توکل بخدا کنین ورزش هم خیلی کمک میکنه عزیزان از خدای بزرگ میخام همتون ب آرزوی دلتون برسید در ضمن اکثر کسایی ک این مشکل نارسایی زودرس تخمدان رو دارن ب تیرویید کم کار هم مبتلا هستن ک حتما اونهم چک کنید و مداوا کنید ک خیلی مهمه