2777
2789

منوهنوز الفباشو نمیدونم چ بره برم چت کنم   

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌تل نه ندارم ولی ی اپلیکیشن هست ب اسم hello talk از بازار میشه دان کرد 

اونجا میشه با native ها چت کرد

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
منوهنوز الفباشو نمیدونم چ بره برم چت کنم    

دقیقا  منم😅اموزش پرورش کلاس مجازی رایگان برا مکالمه زبان گذاشت میترسم شرکت کنم مسخرم کنن

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
دقیقا  منم😅اموزش پرورش کلاس مجازی رایگان برا مکالمه زبان گذاشت میترسم شرکت کنم مسخرم کنن

واای برو اگ من به جات بودم با کله میرفتم ک

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
تو‌تل نه ندارم ولی ی اپلیکیشن هست ب اسم hello talk از بازار میشه دان کرد  اونجا میشه با native ...

اگر برنامه رو داری میشه اسکرین بگیری بفرسی؟

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!