2777
2789
عنوان

حرکت جنین

88 بازدید | 11 پست

چند هفتگی حرکتشو حس کردید؟من ۱۸ هفته و ۴روزم بعضی روزا زیاد حرکت رو حس میکنم بعضی روزام اصلا حسش نمیکنم و کلی نگران میشم😐شمام اینجوری بودید؟

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
هنوز چهارده هفته هستم دیروز صدای ضربانشو از طریق دستگاه ماما شنیدم 

ایشالا سالم بدنیاش بیاری عزیزم

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه برا من ۲۵ هفته تکون خورد خخ

منم زیاد حس نمیکنم اما چون چن روز پیش حسش کردم الان نگرانم ک چرا تکون نمیخوره پس طبیعیه؟

من تا 25هفته اصلا حرکتش رو نمیفهمیدم اما الان اونقدر تکون میخوره که نگو هر چی بزرگتر میشن شدت حرکاتشون و قدرتشون بیشتر میشه ادم بیشتر میفهمه اخه 18هفته مگه چن گرمه فک کن 230گرمم باشه میخوای این بچه اینقدر ضربش تا چه حد باشه که تو کاملا حس کنی 

منم زیاد حس نمیکنم اما چون چن روز پیش حسش کردم الان نگرانم ک چرا تکون نمیخوره پس طبیعیه؟

میگن ک ی چیز شیرین بخور ب پهلوی چپ بخواب حس میکنی ولی من هر بار این کارو کردم نتیجه نگرفتم بنظرم جای نگرانی نداره شاید خوابه 

من تا 25هفته اصلا حرکتش رو نمیفهمیدم اما الان اونقدر تکون میخوره که نگو هر چی بزرگتر میشن شدت حرکاتش ...

اره درسته دیگ بارداری اوله و بی‌تجربگی و هزارتا دلشوره 

اره درسته دیگ بارداری اوله و بی‌تجربگی و هزارتا دلشوره 

شیرینه😍قشنگ بخوابااا خخخخ من وقتی زاییدم مستقیم بستری شدم icuتا دو روز اصلا دخترمو ندیدم بعدش منتقل کردم و بهش زنانی ک زاییدن بعدش بزور با اجازه ی دخترم مرخصم کردم ولی دخترم شبا بیدار میموند و روزها می خوابید تا ۳۰ روز اما سعی کردم ک خوابشو درست کنم من دخترمو قنداق میکردم بعد ساعت ۷ شب بیدارش میکنم تا قنداقشو باز میکردم بیدار میشد می زارم بازی کنه تا ۸ یا ۹ بعد میخوابوندم ّقهر تمام شب میخوابید راحت شده بودم دیگه تا الان ک ۱۰ ماهشه تمام شب میخوای و روز ظهر ها میخوابه 

خیلی زرنگ باش بچه مراقبت میخواد و هر سوالی داشتی میتونی ازم  بپرسی 

شیرینه😍قشنگ بخوابااا خخخخ من وقتی زاییدم مستقیم بستری شدم icuتا دو روز اصلا دخترمو ندیدم بعدش منتقل ...

ممنون عزیزم اگ سوالی بود حتما میپرسم