2777
2789

سلام دوستای خوبم من دو تا بچه از دست دادم یکی هجده هفته یکی بیست و چهار هفته با وجود سرکلاژ و استراحت مطلق حتی سرویس هم نمیرفتم و لگن میذاشتم بعد از سقط دکترگفت هم میتونی یک بار دیگه امتحان کنی هم میتونی رحم اجاره کنی خیلی سخته تصمیم گیری سرکلاژ شکمی کنم و اگر اتفاقی بیفته الکی دو بار شکمم پاره شده دوباره درد دوباره استراحت مطلق دوباره رو انداختن حتی برای سرویس و خیلی سختیای دیگه که فکرشم باعث لرز و طپش قلبم میشه اما اگر بشه خودم به دنیا اوردن یه بچه رو تجربه میکنم یا اینکه رحم اجاره کنم کلی هزینه داره و آیا انتقال مثبت بشه یا نه آیا آدم خوبی گیرمبیاد یا نه و کلی فکر و خیال نمیدونم چیکار کنم خستم از فکر لطفا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مشکلت حل میشه،قلبت چی میگه همون کارو بکن، یا اگر هزینشو داری رحم اجاره کن، منم ناباروری داریم این ماه کارهای آی وی افم دنبال میکنم ،نگرانم... خیلی سخته ناباروری

رحم اجاره ایی بهتره هرچند دردسر برا پیدا کردن یه ادم خوب با شرایط مناسب و... داره اما نسبت به سرکلاژ شکمی که برا سلامتیت ریسک بالا داره.البته باید قبل تصمیم گیری با دکتر متخصص حرف بزنی.

رحم اجاره ای چه جوریه دقیقا؟!یعنی اسپرمو با یه دستگاهی میبرن و واردِ رحمِ یه خانم دیگه میکنن؟

اسپرم همسرم با تخمک خودم تو آزمایشگاه جنین میشه و به رحم یک خانوم دیگه منتقل میشه