2777
2789
آمریکایی، the mentalist و person of interest واسه هفت هشت سال پیشن ولی هیجانی و قشنگن خیلی ایرانی ...

منتالیست و خیلی دوس داشتم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاییه؟ آمریکاییه؟

اره امریکایی کاناداییه. چندین جایزه گلدن گلوب هم برده. 

اتفاقاتی که در اینده در امریکا می افته و یک گروه تندروی مذهبی امریکایی توی امریکا اشوب میکنن و کنترل یه قسمتایی که بدست میگیرن و یه کشور جدید به اسم گیلیاد میسازن. توی این کصور جدید زنان پست ترین درجه ی اجتماعی رو دارن و چون جهان با بحران ناباروری روبرو شده و فقط یه سری زنان هستن که میتونن حامله بشن و بچه سالم بدنیا بیارن هرماه بعد از خوندن انجیل یک فرمانده به اون زن تجاوز میکنه. و به اون زن میگن ندیمه. که خیلیم بدبختن. 

کلا روابط زناشویی و عاشفانه هم گناه و شهوت هم گناه محسوب میشه اونجا! 

سریال فوق العادیه

نویسنده ی این سریال یه کتاب به همین اسم قبل از ساخت سریال بیرون داده. و در یک مصاحبه گفته که از اتفاقات انقلاب 57 ایران و ساز و کار منافقین برای زاد و ولد در اردوگاه ها الهام گرفته

گفتی که شاهکار شما در زمانه چیست؟بالله که زنده بودن ما شاهکار ماست...! 
وای اره عالی بود فقط منتظر فصل چهار همین تابستون  قرلر بود پخش شه دیگه نمیدونم چی میشه😣

بخاطر کرونا تازه ابان میخان فیلمبرداریشو شروع کنن. لعنتیا هر یکی دوسال یه بار انگار یه فصل میدن. 

گفتی که شاهکار شما در زمانه چیست؟بالله که زنده بودن ما شاهکار ماست...! 
اره امریکایی کاناداییه. چندین جایزه گلدن گلوب هم برده.  اتفاقاتی که در اینده در امریکا می افته ...

وای اره گفتن از کجا الهام گرفتن خیلی ناامید شدم 

همش عبرتیم  واسه بقیه کشورها😑

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️
اره امریکایی کاناداییه. چندین جایزه گلدن گلوب هم برده.  اتفاقاتی که در اینده در امریکا می افته ...

وای، واقعا مشتاق شدم واسه دیدنش، مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی و این توضیح کامل رو دادی

بخاطر کرونا تازه ابان میخان فیلمبرداریشو شروع کنن. لعنتیا هر یکی دوسال یه بار انگار یه فصل میدن.&nbs ...

ای نامردها . من کلا هر قسمت می دیدم درگیرش  میشدم لامصب روح و روانم رو بهم ریخته بود خیلی گریه میکردم باهاش

خیلی مونده پس گمونم تابستون سال بعد پخش شه

😣😭😭

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️