2777
2789
عنوان

جوش هاي بارداري

53 بازدید | 4 پست

سلام بچه من٩هفته هست كه باردارم كل صورتم جوش زد براي درمانش چكار بايد كنم و به نظرتون جنسيت بچم چيه لطفا جواب بدين؟

خداي خوبم واسه معجزه محشرت تا ابد شكرت💋♥️🌹😍

من شبيه كروكوديل شده بود صورتم يعني جوش ميزدماااااا

ماه پنج كلا خوب شد ديگه

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من شبيه كروكوديل شده بود صورتم يعني جوش ميزدماااااا ماه پنج كلا خوب شد ديگه

مال منم همينجوري و همش خسته و بي حوصلم 

خداي خوبم واسه معجزه محشرت تا ابد شكرت💋♥️🌹😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم همينجوري و همش خسته و بي حوصلم 

عادیه درس میشه

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

اصلا به جوشهای بارداری دست نزن.فقط کمی صدر به صورتت بزن خنک بشه تمام.عموما این جوشا خودشون میرن و لک نمیندازن.مگه دست کاریشون کنی که رد بندازن.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊