2777
2789
داخلی همون دکتر عمومی؟

ن داخلی متخصصه مثلا تخصص ریه یا معده اینا عمومی همینا تو درمانگاان..این ک من رفتم تخصص ریه داش بازم بارش نبود گف حاملگی راستی ب شمام فقط آزیترو دادن یا هیدروکسی

ن داخلی متخصصه مثلا تخصص ریه یا معده اینا عمومی همینا تو درمانگاان..این ک من رفتم تخصص ریه داش بازم ...

دکتر اولی فقط آزیتو داد خوردم 

دومی که رفتم آزیتو .هیروکسی.وناپروکسن داد که من نخوردم بخاطر عوارضشون فقط آزیتو ودیفن هیدرامین واستامینوفن خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بخورم بلکه سرفه م خوب بشه؟

والا ب من میدادن حداقل یکی میخوردم نمیدونم والا دکتر داده بخور شما دکتر عمومی داد بهتون؟ با دیفن هیدرامین سرفتون خوب نشد؟ از امروز سرفه میکنین؟

پس بخورم بلکه سرفه م خوب بشه؟

رفتم اکسیژنمو گرفتم اولش 96 بود بعد چن لحظه رفت 98 99 ایستاد دکتر گفت تب داشتی گفتم ی  9 روز پیش عکس نوشت گفت بیشتر شد عگس بگیر اومدم خونه گفت اگسیژنت خوبه 

9روز قبل از بیماری بوده؟ اره منم هفته ی دیگه میرم انشالله خوش خبر میایی

نه همون موقعم مریض بودم ولی فکر میکردم سرما خوردم دو روز بعدش تست دادم

مرسی عزیزم توهم هفته دیگه خبرشو بده بهمون من تا بویاییم برنگرده فک نکنم برم بیرون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...

سلام عزيزم خوبي، مادرشوهرم امروز تستش مثبت شد، من و شوهرم هم  ديروز تا حالا بدن درد شديد داريم و سردرد و احساس داغي از درون دارم ، امروزم تست داديم فردا جوابش مياد ،تو هفته ٢٨ هستم واقعا خيلي نگرانم، فردا برم بيمارستان يا دكتر خاصي؟ شما چيكار كردي

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
سلام عزيزم خوبي، مادرشوهرم امروز تستش مثبت شد، من و شوهرم هم  ديروز تا حالا بدن درد شديد داريم ...

سلام گلم مرسی خیلی متاسفم منم دقیقا همین علایمو داشتم حالا انشالله که منفی میاد برا بدن دردت دوش آب گرم خیلی خوبه میتونی استامینوفنم بخوری اگه خدایی نکرده مثبت باشه خودشون دارو میدن نگران نباش الان دیگه ویروس ضعیف شده زیاد حاد نیس فقط اگه تبت زیاد بود حتما برو دکتر

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار...