2777
2789
نه همون موقعم مریض بودم ولی فکر میکردم سرما خوردم دو روز بعدش تست دادم مرسی عزیزم توهم هفته دیگه خب ...

منم یه هفته قبل بیماری رفته بودم 

چشم اگر رفتم خبرتون میکنم 

دعا کن همه چی خوب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم مرسی خیلی متاسفم منم دقیقا همین علایمو داشتم حالا انشالله که منفی میاد برا بدن دردت دوش آب ...

شمام روزاي اول تب ميكردي؟ هفته چند بارداري گرفتي

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
چه جالب اومدن خونه  آزمایشگاه ؟

اره از بيمارستان يه نفر اومد خونه تست گرفت، از گلو و بيني، مثل گوش پاك كن بود

من اول کمی ابریزش داشتم روز بعدش کوفتگی وخستگی بهدش گیجی نمیتونستم سرپاوایسم بعدش بویایی وچشاییم تقر ...

میگم گفتن عکس نگیر برا بچه خطرع پس چرا برامن نوشت منم برم تست حلق بدم بهتره بمن گفت اگ نفس تنکیت بیشتر شد عکس بگیر امروز بیدار شدم معدم درد میکنه حس میکنم اسهالم شدم اخه من بعد اینهمه وقت علایم داشتم باید تازه اسهال بشم داغون شدم حالا بدتر آب بدنم میره 

میگم گفتن عکس نگیر برا بچه خطرع پس چرا برامن نوشت منم برم تست حلق بدم بهتره بمن گفت اگ نفس تنکیت بیش ...

اگه اسهالي كه خوبه چون از نوع خفيفش گرفتي

من نزدیک دوماهه علایم داشتم صبح معدم درد گرفت حس میکنم اسهال شدم من خیلی وزن کم کردم تو این دوران باز اگ اسهال بشم ک اب بدنم بدتر میره اوایل قفسه سینم خیلی درد داشت الان کمتره اواخرم سردرد بدن درد بیحالی شدید شدم نمیدونم دوباره گرفتم چون علایمم خیلی وقته شروع شده میشه ی نفر دوبار بگیره؟ 

من نزدیک دوماهه علایم داشتم صبح معدم درد گرفت حس میکنم اسهال شدم من خیلی وزن کم کردم تو این دوران با ...

اره ميشه، ولي من فقط ميگم بچه هامون چي ميشن، تو باردار نيستي؟

اگ شدیدشم گرغته باشم الان باید ویروس از بدنم خارج میشد یا حداقل بدنم انتی بادی می ساخت چطور من ده روز پیش باز شدیدا بدنم درد گرفت بیحالی شدیددد شدم از همون اولم تنگی نفس داشتم تا همین الان 

اگ شدیدشم گرغته باشم الان باید ویروس از بدنم خارج میشد یا حداقل بدنم انتی بادی می ساخت چطور من ده رو ...

واسه بعضيا دورش طولاني ميشه، استراحت كن فقط

واسه بعضيا دورش طولاني ميشه، استراحت كن فقط

حس میکنم دوباره گرفتم ولی درد سینم کمتره ولی میشه اخراشم علایم شدید نشون بده؟ رفتم اکسیژن گرفتم بین 96 و 99 بود اولش 96دکتر چن لحظه نگ داشت شد 99 چرا متغیر بود از همون اول تنگی نفس داشتم!

حس میکنم دوباره گرفتم ولی درد سینم کمتره ولی میشه اخراشم علایم شدید نشون بده؟ رفتم اکسیژن گرفتم بین ...

نميدونم والا، منم قفسه سينم درد ميكنه، خدا به بچه هامون رحم كنه، هفته چندي؟