2777
2789
عنوان

شوهر قشنگتر از خانمش، اره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 22 پست
اصلا خوب نیست...شاید زنو شوهر مشکلی نداشته باشند ولی بقیه نمیزارند زندگی کنند بسکه میگند فلانی از زن ...

زشت ترین جمله ای هست که دیگران میتونن به یه اقا یا خانم بگن

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همینجوری اعتماد ب سقفن

حالا اگه از خانومشون خشگلتر باشن و دو جا اینو بشنون.دیگه خیلی سخته نگه داشتنش.مگه اینکه واقعا انسان باشه. یا واقعا عاشق باشه و قیافه خانومش رو دوس داشته باشه.البته این نظر شخصی منه شایدم اشتباه باشه.

تو فامیلای شوهرم زیاد داریم

برادرشوهرم خیلی سرتره از جاریم مثل مانکن های تبلیغاته قد بلند و خوش چهره ولی جاریم دماغ بزرگ صورت لاغرررر خودشم لاغرررر انقدر ک پشتش قوز دراورده دیگ خیلی هم بدلباس و اینک پدرشوهرم انتخابش کرده برا پسرش و فامیل هستن ولی برادرشوهرمو خیلی دوسش داره ازجون برا خوشحالیش مایه میزاره اونم بداخلاق و بیشور سواستفاده گر حیف جاریم😢

ی مورد دیگ هم دارم ک شوهر خالمه و شبیه خواننده ی گروه ایوان بنده و تاحالا چندین بار ب خالم خیانت کرده باوجودبچه خالمم دماغش منقاری پوستش سبزه مایل ب قهوه ای و ناهموار موهای کم پشت و پیشونی خیلی بلند

دندوناشم تازگیا خراب شده از جلو بنده خدا دلم میسوزه براش حالا قبل ازدواج باهم دوست بودن قرار میزاشتن کافه میرفتن پسره کور ک نبود

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣