2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه پوشک کمکم کنین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 70 پست
برعکس فک‌کنم‌بزرگه براش ؛ ۴ خریدم خودش حدود ۷ کیلو

خلاصه شاید سایزه درست نیس دیگه 

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس میگی کلا خوبه شرتی؟

عزیزم من تا الان پریما استفاده کردم.تازه چند روز پیش برای اولین بار پوشک ایرانی گرفتم که گفتن مای بی بی شورتی خوبه گرفتم.چند روزه دارم استفاده میکنم خیلی راضیم چون پسرمم دیگه نمیذاش پوشک کنم شورتی راحتره.امیدوارم پاشم نسوزونه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
واقعا؟ کجاها دارن؟ بهم گفتن بیبی کینگ خیلی خوبه ولی تعریفی نداشت ۵ ساعته نم داد به درد شب نمیخوره

شوینده بهداشتی ها دارن عزیزم 

بهت توصیه میکنم حتما امتحانش کنی واقعا حرف نداره

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
چی میبندی؟؟

گفتم دیگه کانفی

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
عزیزم من تا الان پریما استفاده کردم.تازه چند روز پیش برای اولین بار پوشک ایرانی گرفتم که گفتن مای بی ...

پریما خوب بود؟

پس شاید واسش بزرگ بوده که اینطور شد

من ۴ بستم خودش ۷ کیلو هستش

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
رنگ عوض میکنه ولی پس نمیده البته پسر من کم ادرار میکنه

چون رنگ عوض کرد ترسیدم والا

مرسی چه پسر خوبی😁

پریما خوب بود؟ پس شاید واسش بزرگ بوده که اینطور شد من ۴ بستم خودش ۷ کیلو هستش

چهار فكر كنم برا بالاي ٩ كيلوئه.

پريما كه عاليه يكم قيمتش بالاس.البته تو سايزاي كوچيك كمه

چهار فكر كنم برا بالاي ٩ كيلوئه. پريما كه عاليه يكم قيمتش بالاس.البته تو سايزاي كوچيك كمه

آره گشاد بود من فک کردم مثا معمولیا ک سایزاش درست نیس اینم همینجوره تازه نمیشه چسبشو محکم و شل کررد باید قشنگ اندازه باشه

اینم دقیقا همون شب صبحش پی پی کرد شانسم نداریم🤣🤣

آره گشاد بود من فک کردم مثا معمولیا ک سایزاش درست نیس اینم همینجوره تازه نمیشه چسبشو محکم و شل کررد ...

🤣🤣🤣 هيييي وايييي.من الان پسرم ١٢ كيلوئه ماي بي بي. شورتي پنج و پريما پنج ميبندم