2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت کسی که خطایی کرده ناراحت پیشه و میزاره میره؟؟؟ 

ببین گلم دو حالت داره ...

بعضی مردا واقعا دلشون می‌گیره از شک بی مورد زن و کار نکرده ترجیح میدن سکوت کنن یا داد و بیداد و قهر کنن .

بعضی مردام دست پیش میگیرن ... 

ان شاالله از ته دلم دعا می‌کنم حالت اول باشه همسر شما ... 

فقط یه نصیحت خواهرانه ...

وقتی اومد پاپیچش نشو . در هر حالتی به ضررته کل کل باهاش یا بیشتر دلش می‌گیره ازت 

یا بیشتر مقاومت می‌کنه ... 

شاید اصلا یه تماس کاری بوده اما چون خانوم بوده پاک کرده حساس نشی دوستم ندارها بگه فکر بد نکنی .. 

توکل بر خدا عزیزم. 

وقتی اومد یکمی سکوت کن بعد که آروم یه جا نشست یه شربت خنک براش درست کن بشین کنارش کلی قربون صدقش برو با سیاست اکی زیاده روی نکن .

بگو فدات بشم ببخش دست خودم نیست اینجور مواقع افسار فکرم میوفته دست دلم غیرتی میشم چشمو می‌بندم زبونم میچرخونم ... بگو قربونت بشم مثل مردابی که اینجور وقتا خون به مغزشون نمی‌رسه منم اینجوری شدم(با خنده)

بگو نفسم عجیب دوستت دارم ببخش که شک بی مورد کردم الان که یکم آروم شدم با خودم گفتم خدا منو ببخشه شوهرم از گلم پاکتره نجیب و چش پاک بودنت آرومم کرد ... 

خیالمو راحت کرد مال خودمی ... 

می‌دونم آنقدر منو زندگیمونو خدا رو دوست داری که حتی برای لحظه ای کج نری . بازم منو ببخش و ...

اینجوری اگه دلگیر باشه رفع میشه و دلگرم 

اگرم خدایی. نکرده خدایی نکرده به فرض محال تماس اشتباهی گرفته باشه درونش شرمنده میشه و ان شالل به خودش میاد ان شاالله 💚.

لحن بیان و طرز بیانت به خودت بستگی داره من کلی گفتم ... اما یجوری شرمندش کن با حرفات ... زیاده‌روی نکن .

فقط خدا ...
ببین گلم دو حالت داره ... بعضی مردا واقعا دلشون می‌گیره از شک بی مورد زن و کار نکرده ترجیح میدن سکو ...

مرسی خیلی خوب بود 😘😘😘😘

✨خدایا امیدم توئی✨