2777
2789

سلام دوستان.میخواستم بدونم بچه هاتون چطور بودن؟راضی بودین از کیفیت آموزششون؟تو ایام کرونا آموزششون چطور بود ؟کامل آموزش دادن همه چی رو  یا از سر خودشون وا کردن؟؟الان بچه تون کامل همه چیو یاد گرفته؟واسه بچه م که امسال میخواد بره اول میپرسم.تو دوراهی دولتی و غیر انتفاعی گیر کردم.با توجه به شرایط کرونا بیشتر مد نظرمه غیر انتفاعی ثبت نامش کنم چون تعداد دانش آموزا تو کلاس کمتره بهتره.از یه طرف نگران کیفیت آموزششون هستم.ممنون میشم نظرتونو بگین

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

من بچم پیش دبستانی دولتی بود بچه جاریم پیش دبستانی غیر انتفاعی والا وقتی محازی باشه همه زحمت گردن ما مادر هاس  و بچه ها اونجور که باید  نمیفهمن  تو مجازی به نظر من پولتو خرج غیر لنتفاعی نکن مگر اینکه بگو مثلا پنج تا شاگزد باشن حضوری ببزش

کاربر سال 92هستم بخاطر یه سوتی از نی نی یار خواستم بترکونتممممم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دولتی نوشتی چک‌کن معلمش جوون باشه چون حوصله آموزش مجازی رو داشته باشه من غیرانتفاعی بود ولی درکل راضی نبودم چون بازم خودم باید کارمیکردم آموزش مجازی مزخرفه برای کلاس اولی

دختر من کلاس اوله غیر انتفاعی از اول اسفند انلاین بودن خیلی سخت بود تمام کارا و درس ها برعهده خودم ب ...

ممنون که جواب دادین.سال دوم رو میخواین چیکار کنین؟دولتی میفرستینش یا همون غیر انتفاعی؟

خواهرزاده ی من امسال کلاس اول بود. (غیرانتفاعی)  همه ی آموزش هاشون آنلاین بود.  البته خواهرم هم خیلی خیلی باهاش درس کار می کرد، ولی در همین شرایط اگه دولتی می رفت خیلی خیلی سخت تر می شد(دختر جاریم کلاس دومه و دولتیه. اون بچه خیلی بیشتر عقب افتاد)

من بچم پیش دبستانی دولتی بود بچه جاریم پیش دبستانی غیر انتفاعی والا وقتی محازی باشه همه زحمت گردن ما ...

بله.مدرسه ای که قراره ببرمش گفتن ۵ تا ۵ تا میان سر کلاس.ما محل زندگیمون خیلی بلحاظ جمعیتی بزرگ نیست.کم جمعیته و غیر انتفاعی خیلی شلوغ نیست

اگه دولتی نوشتی چک‌کن معلمش جوون باشه چون حوصله آموزش مجازی رو داشته باشه من غیرانتفاعی بود ولی درکل ...

والا خودتون میدونین دولتی چجوریه دیگه.به کسی جواب پس نمیدن.میگن همینه که هست .ولی گفتن احتمالا بیست نفر سر یه کلاس باشن.

غیر انتفاعی  به هیچ وجه دولتی نمیبرم چه با کرونا چه بی کرونا

ممنونم بابت وقتی که گذاشتین.دائم کلافه ام.واقعا نمیدونم چکار کنم

خواهرزاده ی من امسال کلاس اول بود. (غیرانتفاعی)  همه ی آموزش هاشون آنلاین بود.  البته خواه ...

آره خودمم میگم شاید چون تعداد بچه ها کمتره رسیدگی بیشتر باشه.الان از همه لحاظ اوکیه خواهرزاده تون واسه سال دوم؟سال دوم هم همون غیر انتفاعی مد نظرشونه؟

خانوما من ب عنوان کسی ک هم دولتی رفته و هم غیر دولتی

بهتون پیشنهاد میدم ب هیچچچچچچچچچ وجه دولتی نزارید 

حالا چ تو شرایط کرونا چ تو شرایط غیر کرونا 

اصلا غیر دولتی با دولتی قابل مقایسه نیست😖😖😖

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
آره خودمم میگم شاید چون تعداد بچه ها کمتره رسیدگی بیشتر باشه.الان از همه لحاظ اوکیه خواهرزاده تون وا ...

کاملا اکی نیست.  ولی شما باید در نظر بگیرین در این شرایط بچه در دولتی عقب تر می مونه یا غیرانتفاعی.   در هر صورت در جفتش بچه عقب می مونه ولی اندازش فرق می کنه

بله غیرانتفاعی می مونه

حتی جاریم هم که امسال بچش دولتی بوده می برتش غیرانتفاعی 

خانوما من ب عنوان کسی ک هم دولتی رفته و هم غیر دولتی بهتون پیشنهاد میدم ب هیچچچچچچچچچ وجه دولتی نزا ...

بخدا یه سریا انقدر منو از غیر انتفاعی ترسوندن حد تداره.همه ش میگن هیچی یاد نمیدن و نمره الکی  میدن و از این حرفا