2777
2789
عنوان

بحث خواهرم باشوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان افرین دلم یکم اروم گرفت

شوهر منم گفته سه دونگ میزنم بنامت وقتی خونه ساخت شد ولی من کلا بهش اعتماد ندارم 

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم
بنظر من الان که خواهرت گفته طلاهاشو بیارن خب معلومه نمیارن باید الکی باهاش اشتی میکرد به ی بهونه ای ...

عجب حرف منطقی زدی مادرشوهرش میگه پسر عموش که خپله خونه بخره به اسمش کنه پسر من ازاون چی کم داره خونه به اسمش نباشه

خواهرتان خیلی زورگو هستن . واقعا چرا چشمش دنبال پولی هست ک براش هیچ زحمتی نکشیده و انتظار داره خونه ...

کاش درست بخونید و بعد نظر بدید  اونم نظر منصفانه نه اینطوری

گفتند پول طلاهای سر عقد که بخشیش هدیه ی سر عقد از طرف خانواده ی عروس بوده

وای خیلی سخته واقعا نمیدونم چی بگم به نظرم چیزی بود که میشد جلوشو گرفت که کار به اینجاها نکشه اما آدمها باهم متفاوتند اونم معلومه خانوادش پُرش کردن وگرنه به نظر من کادوی عقد برای هر دو نفره ما سکه ها و کادوهای عقد رو دقیقا نصف کردیم من ماشینمو عوض کردم همسرمم برای بخشی از مخارج عروسی داد

کاش درست بخونید و بعد نظر بدید  

من کامل خوندم.  اینکه یه ماشین داشته فروخته خونه خریده.  حالا اگه مایل باشه به نام همسرش بزنه وقتی مایل نیست این همه جنجال نداره 

واقعا یکم سختگیرانه اس

حق با خواهرته تقریبا 

نصف طلاها مال خواهرت بوده ربطی به زحمت کشیدن نداره

چقد دوس داشتم الان بابای رومینا گیر دامادتون میوفتاد 

بنظر من خواهرت بره مهریه بذاره اجرا البته بی سر و صدا

چیزی به شوهرش نگه چون اگه بگه با توجه به زرنگی آقا میره خونه رو میزنه به اسم پدر مادرش و واسه مهریه میره دادگاه میگه چیزی ندارم...

باید بره تمام حقشو بگیره

وای خیلی سخته واقعا نمیدونم چی بگم به نظرم چیزی بود که میشد جلوشو گرفت که کار به اینجاها نکشه اما آد ...

خوب عزیزم خواهرم گفتش الان تمام طلاها دست تویه می تونه هر کارشون بکنی اما نصف به نصف چون بهت اعتماد دارم

منم جای خواهرت بودم بهش اعتمادنمیکردم تحت هیچ شرایطی یعنی زن ادم ارزش سه دونگ خونه نداره؟؟واینکه بگو یه اشتی سوری کنه تاطلاهاشو پس بگیره بعد نقره داغش کنه آشغالو

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼

اولن ك شوهرخواهرت مشخصه از كسي دستور ميگيره و معلم داره

بايد بيشتر تحقيق كنيد قبل سر زندگي رفتن بشناسينش

شايد خودش خوبه و خانوادش يادش ميدن

چون نصف خونه حق خواهرته و عجيبه ك هربار دبه كرده