2777
2789

معنیشون باید خوب باشه. بعضی از اسما باکلاس هستن اما معنی جالبی ندارن!

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
شما بفرما 😁

اِل آی..آیسو...جان سو..ایل آیدا...سِوِن..سِونا...سِودا..سِلدا..سِلما...

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیرین هم اسم کوردیه

♪تضاد عجیبیست میان گلویی که بغض و چشمی که اشک دارد با لبی که خندان است•••آری عمریست که پر از بغضیم و با {بغض} خنده میسازیم ، ز هر رویایی، قصر خوشبختی میسازیم ، با سازِ غمِ {روزگار} بر سکوی گیتی رقصی سازیم••••••••••••••• با {الله} عهدیست سالیانه ،   که با تمامِ {دختر} بودن خویش برخیزم و زره قوی بودن تن کنم و به پاس تلافی و انتقامِ آنچه مظلوم است را از ظالمانِ روزگار بستایم••• عزرائیل بخوان لالایی ،نوازش کن موی پریشان مرا و در آغوش مهربان خود غرق ساز چراکه هیچ آغوشی بوی آرامش و صداقت تو را نمیدهد••••••••••••••••••••♥الهم عجل الولیک الفرج♥
کوردی هستن  این اسما پیش ما خیلی تکراریه گلم

کوردهاهم اسمای قشنگ زیاددارن

مثل روژان

روژین

مارال 

کژال

فرانک

احتمالااینهاهم زیادشده بینتون

بازهم اسمی بزارکه هم قشنگ باشه هم معنی خوب داشته باشه هم برای همه ی دوران هاباشه یعنی یهویی مدنشه بعدحدف بشن

یه اسمایی مثل ساراهزاران ساله میزارن بازهم روی بورسه

واینکه جنسیت رومشخص کنه یعنی بدونی دختره یاپسر

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
کوردهاهم اسمای قشنگ زیاددارن مثل روژان روژین مارال  کژال فرانک احتمالااینهاهم زیادشده بین ...

متاسفانه اینا خیلی تکراری شدن 

من رو کوردی بودن و معنی دار بودن خیلی توجه دارم،تو کوردی خیلی معلومه منظورت کدومه جنسه واسه این اینارو دوس دارم

متاسفانه اینا خیلی تکراری شدن  من رو کوردی بودن و معنی دار بودن خیلی توجه دارم،تو کوردی خیلی م ...

اماخوب قشنگن

کوردای خوشگل

اسمای خوشگل

بین اینابازسوین بهتره البته سوین هم دیدم زیادمیزارن سوین وسلین دیدم زیادشده

به هرحال مبارکه وان شاالله نامدارباشه 🌹

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )