2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا نفس عمیق بکش، چشمت رو ببند و به یه گل رز صورتی فکر کن که روش داره یه کفشدوزک کوچیک راه میره.

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
بستم‌اما😒

یه کاری کن مزه ی ذهنت از تلخی دربیاد! وگرنه همش خاطرات بدت یادت میاد 🙄

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
از چیزای‌خوب هرچی دل تنگت میخاهدبگو

خب من امروز خیلی خوشحالم به چند جهت جوری که الان خواب رو‌ چشمام نمیاد با اینکه ۶ باید برم دنبال کارام 

یکی از دوستام که مدتها مریض بود گویا درمان روش جواب داده 

یه پرونده مهم داشتم امروز رای اومد و به نفع موکل من بود 

خب من امروز خیلی خوشحالم به چند جهت جوری که الان خواب رو‌ چشمام نمیاد با اینکه ۶ باید برم دنبال کارا ...

الهی ب شکر ک همه ی کاراتون ب خوبی تموم شده و دوستتون درمون شدن 

واسه منم دعاکنید بلکه خدا دلمو‌اروم کنه