2777
2789
عنوان

اخه چراا

151 بازدید | 7 پست

چرا تعلیق بعد دوسال از کابریم عین بچم مراقبت کردم اخه قبلش کاربری قبلیم رو ترکوندین 

بازم.....

😔من از زمان ناصرالدین شاه تو نی نی سایتم😂 بعد دوباره از اول

بابا دمتون گرم نی نی یار های همیشه در صحنه

😅یادمه زمانیو که رنگ این کادرا صورتی بود بعد سبز شد صورتی

کاربرای عاطی کتی که وکیل بود اسکار همون کیمیا و....

اینارو برا اعاده حیثیت نوشتم😁😂 پس فردا نیاین بگین این از این تازه عضو شده هاست

من پیر زمونه ام😂😂

کاربری جدیدمم مبارک😍

منو که واقعا خیلی الکی تعلیق کرده بودن 

ایندفعه تعلیقم کنن دیگه نمیام 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو که واقعا خیلی الکی تعلیق کرده بودن  ایندفعه تعلیقم کنن دیگه نمیام

من بار اول بخاطر حسن روحانی دومی بخاطر اواخند (جمع اخوند😂)گرامی

معتاد شدی خودت خبر نداری اینم تعلیق کنن باز میای😅

اگه با لب تاب میای بزن ذخیره رمز عبور اما با گوشی فک نکنم بشه

با گوشی میام

آخه قبلا اینجوری نبود

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
من بار اول بخاطر حسن روحانی دومی بخاطر اواخند (جمع اخوند😂)گرامی معتاد شدی خودت خبر نداری اینم تعلی ...

منم یه دفعه سیاسی حرف زدم که خودم قبول دارم ولی سری دوم واقعا مسخره بود بحث سر ب ک ا ر ت بود یه عده هم خیلی ضد زن داشتن حرف میزدن منم اینو گفتم ( تو ایران از نظر یه عده زن یه کالاست که باید پلمپ شده دست صاحبش برسه وگرنه ارزشی نداره ) 

خدایی انصاف بود تعلیق شم ؟؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔