2777
2789
عنوان

اگهی تو دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوشته الان زدم به صورتم صورتمو زخم کرد گفت حیف پولی که بهش دادم و به حرفاتون اطمینان کردم بابت جنس خ ...

واقا چجوری روش میشه بیاد بگه

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
یک عالمه ویس فرستاده چون من خط خودمو شمارشو زدم تو دیوار و اون نمیدونه مخاطبش کیه من یا شوهرم اما بب ...

منم واقا حالم خیلی بد میشه یکی اینطوری بهم بگه 

ول کن شاید جنس پوستش خوب نبوده

وقتی تو زندگیت به مشکل بر خوردی،از خدا گلایه نکن، به این فکر کن زندگی کیو جهنم کردی ک داری تقاص کارتو پس میدی' خودم تعلیق کردم!
بهش بنویسم جنس پوستت خوب نبوده؟ احه اون پیام داد من دیگع جواب ندادم

میتونی یکاری کنی ' اون الان فقط ی عددشو استفاده کرده ' ادرس بده 'بگو بیار پس بده پولتو بدم . خودت استفاده کن اگه خیلی متاثرت کرده

میتونی یکاری کنی ' اون الان فقط ی عددشو استفاده کرده ' ادرس بده 'بگو بیار پس بده پولتو بدم . خودت اس ...

عزیزم اون یه ژیلته با چهارتا سری

درواقع یک دسته داره

و چون بسته بندیش باز شده و استفاده شده برای مصرف شخصی یک نفره

بهش بنویسم جنس پوستت خوب نبوده؟ احه اون پیام داد من دیگع جواب ندادم

نههه ننویس

بگو من دلیلی ندارم دروغ بگم و خودم استفاده میکنم خیلیم راضیم شاید طرز استفادتون صحیح نبوده

به هرحال مرسی که مارو مورد اطمینان قرار دادید و انتخاب کردید (😐

خلاصه یجوری راضی نگهش دار

ببخشید اون ژیلتا که پنج عددهستن بسته ای ده تومنم صورتو زخم نمیکننچه برسه به این جنس خارجی منشاید نحوه استفادتون مشکل داشته یا ببخشید پوستتونبه هرحال چهل تومن‌هیچ ارزشی نداره بخام زرنگ بازی دربیارم و جنسموغالب کنم و چون الان شما بسته روباز کردید شرمنده نمیتونم پس بگیرم وگرنه ادرس میدادم تشریف بیارید و پولتونو پرداخت کنم خدانگهدارتون