سلام بچه ها 😔من خیلی ناراحتم این چن روزه اصلا با نامزدم ک تو دورانه عقدیم نمیحرفیم فقط شب میاد میگ خستم میره میخابه درسته خسته هس ب گوشیشم زنگ میزنم میگ کار داشتم ندیدم یا هم نتونسم ج بدم بعدش زنگ نمیزنه بهم منتظره اس شب میشه نمیدونم چیکا کنم خیلی دلم میشکنه اولاش خوب بودیم ولی الان دیگ کلا یجوری شده انگاری احساسی بهم نداره منم این غلبه میکنه بهم دیگ احساسی نداشته باشم بهش😔😔چیکا کنم بهش زنگم میزنم بر نمیداره اگ بر هم داشت خیلی کم میحرفیم سلام خوبی کوجایی کار داری باشه خدافز همی😔راهنماییم میکنید خیلی دلم گرفته
لازم نیست تمام روز باهام در تماس باشین. خودت شاغلی؟ ادم شاغل واقعا خیلی خسته میشه و وقت کم میاره. خودتو سرگرم کن که تند تند دلت براش تنگ نشه بهش زنگ بزنی
نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.
منم دوسال عقدم اوایل کمه کم سه ساعت چت میکردیم همش زنگ میزد هرروز بیرون بودیم هفته ای دوبار شام خونمون میومد الان تا زنگ نزنم نمیزنه اخرین چتمون برای دوماه پیشع در حد دو کلمه زنگ زدنامونم در حد سلام چطوری خسته نباشی خدافز همش نگرانم نکنه بی دلیل سزد شده خودش میگ کارام زیاده
من با نامزدم هیچ حرفی برای گفتن نداریم ساعتها بشینمم اون ساکت فقط من باید ب حرف بیارمش که خسته شد م
طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم .... ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه 💞😘😘🥰
شاید زیادی جویای احوالشی شایدم مشکلی داره یه مدت به حال خودش بزارش اگه دیدی جویای احوالت شد پس بدون واسش مهمی اگه نه این مشکلو جدی بدون و واسش چاره پیدا کن