2777
2789
عنوان

تو دوران عقدم ولی..😔یه لحظه بیایین وقتتونو نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو پیامت نمیدم هروقت اوضاعت روحیت خوب شد خودت پیامم بده اینجوری اذیتم ک کم میحرفیم من احتیاج دارم به حرف زدن باهات

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز

لازم نیست تمام روز باهام در تماس باشین. خودت شاغلی؟ ادم شاغل واقعا خیلی خسته میشه و وقت کم میاره. خودتو سرگرم کن که تند تند دلت براش تنگ نشه بهش زنگ بزنی

نمیدونم چندمین کاربریمه.همش ایمیل و پسورد یادم میره.

تو منی یا من توم ؟؟

منم دوسال عقدم اوایل کمه کم سه ساعت چت میکردیم همش زنگ میزد هرروز بیرون بودیم هفته ای دوبار شام خونمون میومد الان تا زنگ نزنم نمیزنه اخرین چتمون برای دوماه پیشع در حد دو کلمه زنگ زدنامونم در حد سلام چطوری خسته نباشی خدافز همش نگرانم نکنه بی دلیل سزد شده خودش میگ کارام زیاده

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  
شاید مشغولیت ذهنی داره🤔اتفاق جدیدی نیوفتاده؟

ن دارن خونشون کار میکنن فک کنم خستشه از اونه اخه میگ خستم اینجا بودی میفهمیدی ولی اخه یه ۵ دیقه وقت نداره باهام بحرفه😔

من با نامزدم هیچ حرفی برای گفتن نداریم ساعتها بشینمم اون ساکت فقط من باید ب حرف بیارمش که خسته شد م

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
تو منی یا من توم ؟؟ منم دوسال عقدم اوایل کمه کم سه ساعت چت میکردیم همش زنگ میزد هرروز بیرون بودیم ه ...

اره دقیقا مشکل منم همینطوره دوساله عقدم نمیدونم چیکا کنیم اخه خاهری خستمه بخدا نکنه پایه یکی دیگ وسط باشه ؟؟؟؟😢😢