2777
2789
عنوان

هر بچه‌ای باهوش نیست

350 بازدید | 30 پست

سلام‌ دوستان

اگر بچه شما جلوتر از سنش حرف میزنه

یا بازیگرهای زیادی رو میشناسه

یا.......

نشانه باهوش بودنش نیست

یادمه دخترم‌۴و۵ سالش بود و خیلی من رو اذیت می‌کرد و اجازه نمی‌داد چیزی بنویسم یا بخونم منم یک‌هفته وقت گذاشتم بهش نوشتن‌ اعداد زیر ۱۰ رو یادم دادم و بعد جمع کردنشون رو بهش یاد دادم (جمع کردن با انگشت)

هرروز براش یه برگه پشت‌ و رو سوال‌های جمع می‌نوشتم و اونم ذهنش تا ساعت‌ها درگیر بود

خیلیا از جمله همسرم و مادرم می‌گفتن آیلین‌خیلی باهوشه که اینا رو توی این سن یاد گرفته ولی من معتقد بودم چنین‌ چیزی نیست تا یه روز ازش تست هوش گرفتم و دیدم ضریب هوشیش اصلاً درحد یه نابغه و حرف‌هایی که بقیه میزدن نیست

الان هم ۱۶ سالشه و یه نابغه نیست فقط یه کم درک ریاضیش از بقیه بهتره

که شاید اونم برمی‌گرده به اون تمرین‌ها و یا اینکه من زمان بارداریم مدام درگیر ریاضیات بودم

پس هروقت حس کردیم بچه ما یه نابغه هست ازش تست هوش بگیریم

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تست بگیریم عزیزم؟چون منم مثل همه ای مامانای ایرانی احساس میکنم پسر بزرگم واقعا با هوشه😁

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
تست هوش کجا و تو چه سنی بگیریم؟

مراکزی هستن که تست‌هوش میگیرن

و کتابش هم هست من کتابش رو گرفتم و خودم‌انجام دادم

بعد از ۳ سال هروقت که بخوای میتونی بگیری

تعاریف نبوغ و هوش و.. به شدت اشتباه جا افتاده وخیلی راحت از کلماتی مثل نابغه نخبه و....استفاده میکنن ...

دقیقاً👏🏻

چجوری تست بگیریم عزیزم؟چون منم مثل همه ای مامانای ایرانی احساس میکنم پسر بزرگم واقعا با هوشه😁

کجا تست هوش باید بگیریم

مراکزی هستن که تست‌هوش میگیرن و کتابش هم هست من کتابش رو گرفتم و خودم‌انجام دادم بعد از ۳ سال هروق ...

اسم کتاب رومیگین؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اینم بگم هنوز تست هوشی تو دنیا وجود نداره که اثبات کنه فلان بچه باهوش نیست و...

تست‌هوش های معتبر زیاد هست 

ولی خب درصد خطا در همه چیز هست