2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با وضع مالی بد بچه دار میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست
تفکر سیاهیه

که هنوزم ادامه داره متاسفانه ، طرف یه مهمون میخاد دعوت کنه از چند روز قبل کلی تدارک میبینه که چیزی کم و کسر نباشه ولی صحبت از بچه و ازدواج میشه میگه خدا میرسونه ! واقن جامعه عجیبی داریم

واقعا کار درست رو‌شما میکنید عزیزم. بچه دار شدن دقیقا همین طور باید باشه ی پروسه آرام بی تنش با پشتو ...

اما اطرافیان میگن بچه دار نمیشن ولی من حاضرم بهم بگن بچه دار نمیشن ولی یه نفرو بدبخت نکنم

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ها اطرافیان میگن بچه دار نمیشن ولی من حاضرم بهم بگن بچه دار نمیشن ولی یه نفرو بدبخت نکنم

من سر بچه دومم انواع تهمت‌ها رو شنیدم حتی در طول بارداریم

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫
ها اطرافیان میگن بچه دار نمیشن ولی من حاضرم بهم بگن بچه دار نمیشن ولی یه نفرو بدبخت نکنم

احسنت😄 مادر فوق العاده ای خواهید شد 😍

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
احسنت😄 مادر فوق العاده ای خواهید شد 😍

فعلا ک با همسرم توافق کردیم عشقمون را باکسی تقسیم نکنیم وبچه نیاریم 

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
من سر بچه دومم انواع تهمت‌ها رو شنیدم حتی در طول بارداریم

تهمت؟

فعلا ک با همسرم توافق کردیم عشقمون را باکسی تقسیم نکنیم وبچه نیاریم 

بسیار عالی 

موفق باشید

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.