2777
2789
عنوان

گله دارم از نی نی سایت

108 بازدید | 12 پست

چرا همه تاپیکا اینجا منفیه ؟ چرا انگار همه ازدواجا بده؟ یا طلاق میخوان بگیرن یا شوهرشون خیانت میکنه یا همش بی احترامی، چرا خب؟؟ واقعا این همه مشکلات هست؟ 

یبار نشد سایتو باز کنم یه چیز مثبت بگن

چرا انقدر منفی گرا شدیم هعیییییی

دلم تاپیک شاد میخواد تو نی نی سایت

گشتم نبود نگرد نيستتتت

🌼و خدايي كه به شدت كافيست🌼كاربر قديمي...متاهل و البته متعهد😍💍تيكر بارداري نيست براي رسيدن به حاجت ها و خواسته هام📿🥺التماس دعا دارم از همتون😍خدايا تو بهترينهارو برام رقم ميزني پس خودمو زندگيمو آيندمو به تو سپردم...♥️🙏🏻ميشه واسه حاجتام يه صلوات بفرستيد گنا دالم🥴💓گر نگهدار من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد🌊🌸خدايا بابت سلامتي كه بهم دادي شكرت😍♥️لا حَولِ وَلا قوُهً اِلا بِالله العَليُ العَظيّم🌼

تو تاپبک شاد بذارما رو هم خوشحال کن😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب زندگی واقعی همینه دیگه همون زندگی رنگی پنگی که تو واقعیت می بینیم حسرتشو میخوریم زیر پوستش اینجوری تاول و زخم داره 😑 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

گَله خوندم 😂😂😂😂😂

خوب خوشا بیان بگن به به چه شوهری چه چیزی دست و باله تمیزی که نینی سایتیا کُرکاشو میکنن 😂😂😂😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

چون آدمایی که شادن تاپیک نمیزنن و وقتشونو با کسایی که دوسشون دارن میگذرونن

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

چون آدمایی که شادن تاپیک نمیزنن و وقتشونو با کسایی که دوسشون دارن میگذرونن

کاملا مخالفم من از زندگیم ب شدت لذت میبرم ولی بخشی از زندگیم رو هم ب مجازی گردی اختصاص میدم چندین بارم تاپیکای مثبت و پرانرژی زدم اینجا منتها کمترکسی تو نی نی سایت اینجور تاپیکا رو میپسنده☺ ❤

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
گَله خوندم 😂😂😂😂😂 خوب خوشا بیان بگن به به چه شوهری چه چیزی دست و باله تمیزی که نینی سایتیا ک ...

واقعا اینجوری دلم میخواد

حس بهتری داره

تا خوشی دو نفرو میبینیم فکر میکنیم میخوان پز بدن یا الکیه یا هرچیی ... چرا خب ..