2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم به خاطر سابقه سقط

ببین دکترم گفته تا ۸هفته ولی دیدم بعضبا بیشتر مصرف کردن،مثلا تا ۱۲هفته یا جتی مقل شما بیشتر

حالا نمیدونم دقیق کی باید قطع شه 🤔

خواهش 
ببین دکترم گفته تا ۸هفته ولی دیدم بعضبا بیشتر مصرف کردن،مثلا تا ۱۲هفته یا جتی مقل شما بیشتر حالا نم ...

هرچی دکترت میگه انجام بده من تا ماه چهارم شبی یه دونه بود بعدش یه شب درمیون، همینجور به مرور دوزشو کم کرد. اصولا خطر سقط تو 12 هفته اول زیاده 

خدایا هزار بار شکرت
هرچی دکترت میگه انجام بده من تا ماه چهارم شبی یه دونه بود بعدش یه شب درمیون، همینجور به مرور دوزشو ک ...

اهان پس شمام تا ۱۶ هفته خوردی؟ منظور منم اینه که چه زمانی شروع به قطع کردن کردین

خواهش 
هرچی دکترت میگه انجام بده من تا ماه چهارم شبی یه دونه بود بعدش یه شب درمیون، همینجور به مرور دوزشو ک ...

مهتاب جون میشه دقیقا بگی چجور قطعش کردی؟

دکترت کی بود؟

خواهش 
مهتاب جون میشه دقیقا بگی چجور قطعش کردی؟ دکترت کی بود؟

عزیزم من بارداریم 5 سال پیش بود دقیق یادم نیست ولی اولش یه شب درمیون بود فکر میکنم دو هفته، بعدش دو شب درمیون،  بعدش دو تا یعنی سه شب فاصله. دکترم زهرا سادات آستانه بود.

خدایا هزار بار شکرت