2777
2789

وضع مالی افتضاح.نه خونه داریم نه ماشین داریم.

هیییییییچی.همش مریضم.خسته شدم بخدا

اطرافیانمون همه ماشین دارن.ولی ما....

هیچ هنری هم ندارم و واقعا نمیتونم هنری یاد بگیرم که خودم کار کنم.بچه هامم زیر دوسال هستن نمیتونم خودمم برم کار کنم

شوهرمم درآمدش کمه

انقدر حال و روزم خرابه که دیگه امیدی به زندگی ندارم

هوا به این خوبی رو همش تو خونه با عصبی شدن به بچه ها طی میکنم.

حوصله بیرون بردن بچه ها رو هم ندارم نمیتونم کوچیکه رو همش بغل کنم و بدوام دنبال بزرگه

ایییییییی خسته ام خدایا خسته

کاش یه روزنه ی امیدی پولی چیزی بود کاش

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
چند ساله ازدواج کردی؟

۵ ساله ازدواج کردم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت دوستت داره؟

آره خیلی

منم همش بهش میگم دروغ میگی که دوسم داری.چون اگه دوستم داشتی میرفتی دنبال یه کار با درآمد بالاتر

همیشه امید هست . باید فکرتو عوض کنی و باور کنی که لیاقت زندگی عالی و مرفه رو داری. ما ۳ بار ورشکست شدیم از صفر شروع کردیم حتی نون نداشتیم بخوریم . ولی همیشه خدا راه برامون باز کرد . 

آره خیلی منم همش بهش میگم دروغ میگی که دوسم داری.چون اگه دوستم داشتی میرفتی دنبال یه کار با درآمد ب ...

خب پس خداروشکر دیگ

همینک اهل کاره خوبه دیگ

یکم قناعت کن

خوشیای دیگ باهم بسازید

ما پنج سال بود فقط خونه داشتیم این چیزها رو به مرور زمان وصرفه جویی باید بخرید والا ما هم که ماشین داریم جایی برای تفریح نرفتیم خونه هستیم.صبور باش درست میشه عوضش دوتا بچه ی گل داری

عزیزم الان ما فقط خونه داریم تازه یه ساله خریدیم ولی ماشین نداریم درآمد شوهرمم کمه تازه هر جی هم در میاره یه راست میره واسه قسط هیچی نمی مونه الان من یه سال لباس نخریدیم هیچی وضع همه همینه  

ولی بازم خداروشکر میکنم همین که سالم و سلامت هستیم